Bakan Bak Rize'deki 18 Belediyeyi İstedi

Bakan Bak Rize'deki 18 Belediyeyi İstedi
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize'de yerel seçimlerde 18 belediyenin tamamını almak için çalışacaklarını dile getirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, partisinin Yenişehir Spor Salonu'nda düzenlenen il, ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtım toplantısında, Rize'nin her zamanki gibi coşkulu şekilde seçimlere hazır olduğunu belirtti.

Yerel seçimlerde Rize'nin sandıkları patlatmasını istediğini dile getiren Bak, "Gençlik ve Spor Bakanı olarak kabinede, Türkiye Yüzyılı kabinesinde Rize'mizi, ülkemizi temsil etmeye çalışıyoruz. Türkiye'nin dört bir yanında gençlik ve spor yatırımlarını takip ediyoruz ve ülkenin gençleri için hizmete devam ediyoruz. 460 gençlik merkezimizde, 320 genç ofisimizde ve 850 Kredi Yurtlar Kurumunda toplam 950 bin üniversiteli gencimize ev sahipliği yapıyoruz." dedi.

Bak, yoğun tempo içinde Rize'ye enerji almaya geldiklerini belirterek, "Sizlerden enerji almaya geldik, coşkunuzu almaya geldik. Sizlerin sevgisini almaya geldik." ifadesini kullandı.

Herkesi üzen 6 Şubat depremlerinde 53 bine yakın kişinin vefat ettiğini, 120 bine yakın vatandaşın da yaralandığını anımsatan Bak, şöyle devam etti: "Kabinedeki bütün üyeler gibi bizim de deprem bölgesinde çok yoğun bir çalışmamız var. Orayı ayağa kaldırmaya devam ediyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı'mız da geçen hafta oradaydı. Maraş'ta, Adıyaman'da, Antep'te, Hatay'da her noktada yapılan hizmetleri, yapılan yeni konutları vatandaşlarımıza teslim etmeye devam ediyor. Evet bir söz var, pankartları görmüşsünüzdür, 'Babalar sözünü tutar.' Recep Tayyip Erdoğan bu. Recep Tayyip Erdoğan söz verdi mi, sözünü tutar. Sözünün arkasında Kaçkar Dağları gibi dik durur."

Katılımcılara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını ileten Bak, Rize'de yerel seçimlerde 18 belediyenin tamamını almak için çalışacaklarını dile getirdi.

Rize'de, "Uzun adam, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 18'de 18 yaptı. Size selam gönderiyor." diyebilmeleri gerektiğini belirten Bak, konuşmasını "Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Dünya sana düşman olsa da Rize senden yanadır. Türkiye senden yanadır. Yolun sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan." sözleriyle tamamladı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
39 Yorum