Bakan Bak’tan Şehit Ali İslamoğlu'nun Ailesine Bayram Ziyareti

Bakan Bak’tan Şehit Ali İslamoğlu'nun Ailesine Bayram Ziyareti
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 1993 yılında Muş’ta bölücü terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada şehit düşen Ali İslamoğlu’nun ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve beraberindeki heyet Ramazan Bayramı dolayısıyla Şehit Ali İslamoğlu'nun ailesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Şehit Ali İslamoğlu'nun annesi Mahmure İslamoğlu ve aile bireylerinin Ramazan bayramları tebrik edildi ve şehidin ruhu için Kur'an-ı Kerim tilaveti okundu.

Şehit Ali İslamoğlu, 1993 yılında Muş İli Şenyayla Esenlik Tepe Bölgesi'nde bölücü terör örgütü ile girilen silahlı çatışmada şehit olmuştur.

genclik-ve-spor-bakani-osman-askin-bak-1993-yilinda-musta-bolucu-teror-orgutu-ile-girilen-silahli-catismada-sehit-dusen-ali-islamoglunun-ailesine-bayram-ziyaretinde-bulundu-1-001.jpg

genclik-ve-spor-bakani-osman-askin-bak-1993-yilinda-musta-bolucu-teror-orgutu-ile-girilen-silahli-catismada-sehit-dusen-ali-islamoglunun-ailesine-bayram-ziyaretinde-bulundu-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum