Bakan Çelik, Ardeşen'de Açılış Yaptı

Bakan Çelik, Ardeşen'de Açılış Yaptı
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ardeşen Belediyesi tarafından yapılan Aile Çay Bahçesi’nin açılışına katıldı.

2017 yılı yaş çay taban fiyatını açıklamak için Rize’ye gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Ardeşen Belediyesi tarafından yapılan Aile Çay Bahçesi’nin açılışına katıldı. Açılışa Bakan Çelik’in yanı sıra Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı ile milletvekilleri de katıldı. 

img_7500.jpg

Folklor gösterisinin ardından bir konuşma yapan Bakan Çelik, hep üreticilerin yanında olduklarını belirterek, “Çayın üreticisi olan bu coğrafyada üreticilerimizin sorunlarına duyarlı olmanın yanında onların helal rızık elde etmeleri akıttıkları elin terinin karşılığını almaları konusunda hep destek olduk. Karadeniz Türkiye’nin incisi. Tabiki bu kadar güzel bir sahil ve cennet mesafesindeki yeşil ve mavinin buluştuğu bu coğrafyada insanların huzur, güvenlik içerisinde güzel tesislerde zamanlarını geçirmeleri, dostluklarını pekiştirmeleri en doğal hakkıdır. Dertler ve problemler çok. Bu problemleri aşa aşa geliyoruz. Önümüzde güçlü bir liderimiz var. O liderin öncülüğünde sorunları bir bir çözüyoruz. Bir olarak çalışmamız gerekiyor. Belde, ilçe, il ve ülke olarak çalışmamız gerekiyor. Bizim bizden başka dostumuz yok. İzliyorsunuz masada müttefik olanların sahada nasıl münafık olduklarını görüyorsunuz. O halde kimseden bir fayda yok. 80 milyon kenetleneceğiz ve çalışacağız. Düşmana karşı el birliği içerisinde olacağız. Dostluklarımızı geliştireceğiz ve ülkemizin kalkınması, büyümesi, namerde muhtaç olmaması için elimizden ne geliyorsa ardımıza koymamamız gerekiyor. Bu coğrafyada vatanına, milletine bağlı aziz vatandaşlar olarak inşallah sizler üzerinize düşeni yapacaksınız bizde ülkenin yönetiminden sorumlu arkadaşlarınız olarak bizde üzerimize düşeni yaptık, yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

img_7503.jpg