Bakan Ersoy Rize Valiliği'ni Ziyaret Etti

Bakan Ersoy Rize Valiliği'ni Ziyaret Etti
Bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Rize'ye gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rize Valiliğini ziyaret etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Rize Valisi Kemal Çeber ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla temsili Vali olan Berrak Su Bulut ile birlikte karşıladı.

Bakan Ersoy ziyareti sırasında ilk olarak Valilik şeref defterini imzaladı ve ardından makamda Vali Kemal Çeber ile kültür ve turizm alanında Rize’de yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bir süre görüştü. Vali Çeber, ilimizin coğrafi işaretli ürünlerinden Bakan Ersoy’a hediye etti.

Bakan Ersoy’a ziyareti sırasında Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin de eşlik etti.

kultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-rize-valiligini-ziyaret-etti-4.jpgkultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-rize-valiligini-ziyaret-etti-3.jpgkultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-rize-valiligini-ziyaret-etti-7.jpgkultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-rize-valiligini-ziyaret-etti-1.jpgkultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-rize-valiligini-ziyaret-etti-2.jpgkultur-ve-turizm-bakani-mehmet-nuri-ersoy-rize-valiligini-ziyaret-etti-5.jpg