Bakan Kılıç Rize'de Gençlik Merkezi ile Yurt Ziyaretinde

Bakan Kılıç Rize'de Gençlik Merkezi ile Yurt Ziyaretinde
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Emine Yardımcı Kız Öğrenci Yurdu ile Gençlik Merkezini ziyaret etti.

AK Parti Rize teşkilatı 64. İl danışma meclisi toplantısının ardından AK Parti Rize İl Gençlik Kolları üyeleriyle bir süre sohbet eden Bakan Kılıç, İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde bulunan Gençlik Merkezini ziyaret etti. Bakan Kılıç daha sonra ise Rize Yeşilçay Emine Yardımcı Kız Öğrenci Yurdu'ndaki incelemelerinin ardından Rize’den ayrıldı.

Bakan Kılıç’a inceleme ve ziyaretleri sırasında Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Garnizon Komutanı Jand. Kd. Alb. İsmet Cansaran, Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, İl Genel Meclisi Başkanı Muhammet Avcı ve şube müdürleri eşlik etti.

akif-cagatay-kilic-rizede.jpg

İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde partisince düzenlenen 64. İl Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Aynı binada bulunan gençlik merkezini de ziyaret eden Kılıç, kurs öğretmenlerinden bilgi aldı. Bakan Çağatay Kılıç, daha sonra Gülbahar Mahallesi'ndeki Rize Yeşilçay Emine Yardımcı Kız Öğrenci Yurdu'na geçti. Kılıç, yurt binasından ayrılırken yaptığı açıklamada, yurdun 646 yatak kapasitesi bulunduğunu ifade etti.

Yurdun, gelecek hafta hizmete açılacağını belirten Kılıç, "Yurt hizmete girdikten sonra Rize'nin ihtiyacı da büyük oranda ortadan kaldırılmış olacak. Onun için burası çok önemli bir yatırım" dedi.

akif-cagatay-kilic-rizede-2.20141025203941.jpg

ak-parti-rize-teskilati-64.-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi--7.jpg

akif-cagatay-kilic-rizede-1.20141025204006.jpg

akif-cagatay-kilic-rizede3.jpg

ak-parti-rize-teskilati-64.-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi--8.jpg

ak-parti-rize-teskilati-64.-il-danisma-meclisi-toplantisi-yapildi--9.jpg