Bakan Yazıcı Rize'de

Bakan Yazıcı Rize'de
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, üç gün sürecek programlar için memleketi Rize’ye geldi.

Yazıcı ilk olarak yeni görev dağılımı yapılan Rize Ticaret ve Sanayi Odası’nı (RTSO) ziyaret ederek görevleri değişen RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ve RTSO Meclis Başkanı Ömer Ofluoğlu’nu ziyaret etti.

Yazıcı, 18 Mayıs Tarihinde RSTO’da yapılan organ geçimlerinde sonra gerçekleştirilen görev dağılımında görevlerini birbirine devreden Karamehmetoğlu ve Ofluoğlu’na hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Yazıcı’ya bakır işlemesi hediye edildi.

Bakan Yazıcı, daha sonra Rize Valiliği’ne geçerek, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yatırımlarının değerlendirme toplantısı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yatırımlarının değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantılar basına kapalı gerçekleşti. Yazıcı, gün içerisinde Milliyet Gazetesinin 'Geleceğimize Yatırım, Türkiye’ye Yatırım Toplantıları' Rize buluşmasına ve Rize’nin İyidere İlçesindeki Pileki Mağarasının açılış törenine katılacak. Yazıcı’nın akşam saatlerinde bir çay fabrikasını da ziyaret etmesi bekleniyor.

hayati-yazici-rizede-1.20130530131224.jpg