Bakan Yazıcı Şehit Cenazesine Geliyor

Bakan Yazıcı Şehit Cenazesine Geliyor
AK Parti Rize Milletvekili ve Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Şehit Uzman Çavuş Caner Kesimal'in cenaze törenine katılmak üzere Rize'ye geliyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'nın Şehit Uzman Çavuş Caner Kesimal'in cenaze törenine katılacağını bildirdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati Yazıcı, Şırnak’ta güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit düşen uzman çavuş Caner Kesimal’in 13 Nisan 2012 Cuma günü Rize Ardeşen Merkez Cami’nde Cuma Namazı müteakip kılınacak cenaze namazına katılacaklardır.

YAZICI: BU OLAYLAR BİZİM BİN YILDIR SÜREN KARDEŞLİĞİMİZİ BOZMAYACAKTIR

hayati-yazici.20120412200623.jpgŞırnak’ta terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen askerler için başsağlığı dileyen Yazıcı, Türkiye’nin terör ve teröristle mücadelesinin her zaman devam edeceğini söyledi. Bakan Yazıcı, teröristlerin hain saldırılarının bin yılı aşkın süredir devam eden kardeşliği zedeleyemeyeceğini söyleyerek, “Bunlar bizi yıldırmayacak. Türk yurdunu hiç kimse bölememiş, bölemeyecek. Amacımız bu ülkenin insanının, can ve mal güvenliğini korumak, huzurunu sağlamak. Buna kim musallat oluyorsa rengine, cinsine, cibilliyetine bakmaksızın kararlı bir şekilde ordumuz ve güvenlik güçlerimiz bu mücadeleyi sürdürecek” dedi.

Yazıcı, şunları kaydetti: “Bu olaylar bizim bin yılı aşkın süredir devam eden kardeşliğimizi bozmayacaktır. Bu ülkenin insanları fırsatçılara asla prim vermeyecektir. Bizim en büyük zenginliğimiz kardeşliğimizdir. Bu topraklarda birlikte yaşıyor olmamızdır. Müstevlilere karşı bu ülkenin insanları hep birlikte mücadele etti, vatanımızı işgalcilerden hep birlikte kurtardı.”

Şehit Kesimal, Ardeşen Merkez Camii’nde Cuma Namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Şenyamaç Köyünde toprağa verilecek.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Şehit Kesimal'in Cenazesi Rize'de

Şehidimiz Trabzon'da

Şehidimiz Diyarbakır'dan Rize'ye Uğurlandı

Şehidin Cenaze Töreni Nerede Olacak?

Şehit Cenazesi Yola Çıktı

Şehit Cenazesi Rize'ye Geliyor

Rize'ye Şehit Acısı Düştü