Bakana Böyle Seslendi: Bizden de Başbakana Selam Söyle

Bakana Böyle Seslendi: Bizden de Başbakana Selam Söyle
Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de kürsüde konuşma yaparken Başbakan arayınca salondaki partili Bakan Yazıcı'ya seslenerek "Bizden de Başbakana Selam Söyle" dedi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Ak Parti Rize Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın aday tanıtım toplantısında konuşma yaparken yanına gelen koruması cep telefonunu uzatıp, Başbakan’ın aradığını söyledi. Bakan Yazıcı bir süre Başbakan ile görüştü. Bu sırada bir partili “Bizden de başbakan’a selam söyle” diye bağırdı. Yazıcı bunun üzerine “Herhalde duymuştur seni” şeklinde cevap verdi.

hayati-yazici.20140124224001.jpg

Yazıcı’nın konuşma yaptığı sırada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Yazıcı’yı telefon ile aradı. Koruma memuru Yazıcı’nın kulağına eğilerek Başbakan’ın aradığını söyledi. Bakan Yazıcı, bir süre daha konuşmasının ardından dinleyicilerden izin alıp kürsünün arkasına geçerek Başbakan ile görüştü. Bu sırada bir partili “Bizden de başbakan’a selam söyle” diye bağırdı. Yazıcı bunun üzerine “Herhalde duymuştur seni” şeklinde cevap verdi.

hayati-yazici-ve-resat-kasap.jpg

Adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez partililerin ve seçmenlerin önüne çıkan AK Parti’nin Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize’yi gelişen ve güçlü bir şehir haline getirebilmek için ilk önce Rize Belediyesi’ni profesyonel bir belediye haline getireceklerini ifade ederek, “Vira Bismillah” diyerek seçim çalışmalarına başladı.

ak-parti-rize-aday-tanitim-toplantisi.jpg