Bakanlıklara Üst Düzey Atamalar

Bakanlıklara Üst Düzey Atamalar
Bazı bakanlıklarda yapılan atamalar bugünkü Resmi Gazete’de yer alarak yürürlüğe girdi.

Başbakanlık Başmüfettişliği, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliklerine ve Maliye Bakanlığı Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atama yapılırken Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı görevden alınarak yerine başka bir isim atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre;

Açık bulunan 1 inci derece kadrolu ve +3600 ek göstergeli Başbakanlık Başmüfettişliğine, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcısı Harun Tuncer,

İçişleri Bakanlığı’nda açık bulunan 1. derece kadrolu Mülkiye Başmüfettişliklerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanı Ahmet Tüzemen,

Maliye Bakanlığı‘nda açık bulunan Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Şeref Çolak atandı.

Ayrıca; Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı İsmail Oral, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınırken Oral’ın yerine Mehmet Haluk Uçkun’un ataması yapıldı.