Bakırcı: İşler tek kalemde bitecek

Bakırcı: İşler tek kalemde bitecek
Rize Belediyesi çalışmalarını aralıksız sürdürürken Belediye Başkanı Halil Bakırcı işlerin tek kalemde bitirileceğini söyledi.

BAKIRCI; İŞLER TEK KALEMDE BİTECEK

Çalışmalarına aralıksız devam eden Rize Belediyesi halkın huzuru ve mutluluğunu ön planda tutuyor. Çalışmalarında ilgili kurum ve kuruluşlarla  görüşen Belediye şehirde kalıcı işler yapmak istiyor.

Çalışma yönünde yıllarca yap bozların yaşandığı Rize’de sıkıntıların çözümü için yapacağı işleri ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşan Belediye sıkıntıları tek kalemde bitirmek istiyor.

Bu uygulamalardan birinin yaşandığı Atmeydanı Mahallesi Avcılar sokak’ta yol genişlemesi, kanalizasyon ve içme suyu hattı yenilemesi yapan Rize Belediyesi ayrıca 150 metrelik yolda %10’luk zemin düşürmesi yapıyor. Çalışma dahilinde önceden bilgilendirme ile elektrik ve telefon hatlarının da yenilendiği bölgede doğalgaz hattı da döşenecek.

belediye-calisma-1.jpg

Hizmet ekip işidir diyen Başkan Bakırcı; “Siyasetten bürokrasiye hepimiz bu şehrin hizmetkarlarıyız. En iyi işi yapmak içinde el birliği yapmalıyız. Rize’nin çöpe atacak ne 1 tek kuruşu var ne de zamanı. Yapılacak işler bundan böyle tek kalemde bitecek” dedi.