Bakırcı, Spekülasyonlara Son Verdi

Bakırcı, Spekülasyonlara Son Verdi
Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, aday gösterilmediğinden Ak Parti’ye küskün olduğu ve SP Adayı Mehmet Bekaroğlu’nu destekleyeceği yönündeki spekülasyonlara son verdi.

AK Partili Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, partisinin Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret ederek çalışmalarında başarı diledi.  Bakırcı daha sonra, Prof. Dr. Kasap ile birlikte esnaf ziyareti yaparak, “Biriz beraberiz” dedi ve AK Parti Belediyeciliğinin devamı için destek istedi.

Halef Selef Omuz Omuza

“Biriz beraberiz” ifadeleriyle Kasap’a tam destek veren Bakırcı ayrıca, “Rize’de on yılda belediyecilik alanında dev adımlar attırdık. Rize, AK Parti belediyeciliği ile farklı bir görünüme kavuştu. Bunu ileriye taşıyacak olan yine AK belediyeciliktir. Bu anlamda Reşat Kasap hocamız kaldığımız yerden yola devam edecektir” sözleriyle desteğinin Ak Parti ve Reşat Kasap’tan yana olduğunu ifade ederek aday gösterilmediğinden Ak Parti’ye küskün olduğu ve Bekaroğlu’nu bu destekleyeceği yönündeki spekülasyonlarına son verdi.

halil-bakircidan-resat-kasapa-tam-destek-4.jpg

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı AK Parti Merkez İlçe Başkanlığında Reşat Kasap ve İlçe Başkanı İshak Alim ile bir araya geldi. Bakırcı, Prof. Dr. Kasap ve Alim’e çalışmalarında başarılar diledi. Yapılan ve yapımı devam eden projeleri anlatan Bakırcı, 10 Numara Projelerin Rize’ye büyük kaktı sağlayacağını ve her zaman elinden gelen desteği vereceğini  ifade etti.

Bakırcı, AK Parti Belediyeciliğinin devamının Rize için önemli olduğunu vurgulayarak, “On yılda büyük yol kat ettik. 10 yıl önce devraldığımız Rize büyük sorunlarla iç içeydi. Çöpler sahile dökülüyor, sahilde çöp dağları oluşuyor, Rus Pazarı diye adlandırılan alan büyük sıkıntı oluşturuyordu. Rize’de on yılda belediyecilik alanında dev adımlar attırdık. Rize, AK Parti belediyeciliği ile farklı bir görünüme kavuştu. Bunu ileriye taşıyacak olan yine AK belediyeciliktir. Bu anlamda Reşat Kasap hocamız kaldığımız yerden yola devam edecektir” dedi.

halil-bakircidan-resat-kasapa-tam-destek-5.jpg

Prof. Dr. Kasap, Bakırcı’ya Rize’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederek şunları söyledi:“AK Parti Belediyeciliğinde devamlılık esastır. Bizde Halil Bakırcı’nın yapmış olduğu hizmetleri daha ileri taşımak için çalışacağız. Yarım kalan projeleri tamamlayarak Rizelilere hizmet etmeye devam edeceğiz. 2023 hedefinde Rize’yi daha ileri taşımanın gayretindeyiz. Bu anlamda Halil Bakırcı’nın tecrübeleri bizim için çok değerlidir. Onun katkıları ile Rize marka şehirler çerisinde yerini alacaktır.”

Ardından Bakırcı ve Prof. Dr. Kasap birlikte esnaf ziyareti yaparak çalışmaları ve yapılacak projeleri birlikte anlattı. “Biriz beraberiz” diyen Bakırcı ve Kasap, AK Parti Belediyeciliğinin devamı için vatandaşlardan destek istedi.

halil-bakircidan-resat-kasapa-tam-destek-3.jpg

halil-bakircidan-resat-kasapa-tam-destek-2.jpg