Bakırcı: Suçsa Suç

Bakırcı: Suçsa Suç
Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, o habere cevap verdi: “Kendi özel mülküm, tapulu arazimde seracılık yapıyorum, suçsa suç.” dedi.

Rize Eski Belediye Başkanı Halil Bakırcı, “Cumhurbaşkanı Erdoğan Açtı, Bakırcı Kokuttu!” haberimizin ardından cevap hakkını kullanarak, arazinin tapulu malı olduğunu, bölgede kesinlikle koku oluşmadığını ifade etti.

Bakırcı, konu hakkında haber muhabirimiz İbrahim Köroğlu’nu telefonla arayarak, Salarha Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Binasının bir bölümünün de kendi arazisi üzerinde yapıldığını, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün kendi arazisini kullandığını ifade ederek, bölgede organik üretimden kaynaklanan bir koku oluşmadığını ifade etti.

Salarha Futbol Sahasının ise dedesinden kalan müşterek arazisi üzerinde yapıldığını ifade eden Bakırcı, “Top oynanan futbol sahası da benim mülküm. Futbol sahası da benim mülkümde yapılmıştır. Tapusu kendime ait olan özel mülkümde seracılık yapıyorum. Bitişiğinde az miktarda sera yaptım. Orayı da kullanmak için az miktarda gübre kullandım. Burada koku falan yok. Koku oluşsa ben buna müsaade etmem tedbirini alırım. Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü benim arazimi kullanıyor. Sporcu Kamp Eğitim Merkezi binasının çok az bir bölümü de satın aldığım benim arazim üzerinde bulunuyor. Kendi tapulu yerime gübre döktüm ve burada ürün yetiştiriyorum. Tapusu bana ait olan yer kendi özel mülküm burası. Suçsa suç. Orada öyle koku falan yok. Koku oluşsa ben gereken tedbiri alırım orada. Amatörce burada seracılık yapıyorum.” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açtı, Bakırcı Kokuttu!