Bank Asya Puan Durumu

Bank Asya Puan Durumu
Bank Asya 1. Ligde bugün İstanbul'da Giresunspor'u zorlu bir 90 dakika sonucunda 2-1 yenen Çaykur Rizespor ligde 2. sıraya yerleşti. İşte ligdeki puan durumu ve gelecek haftanın programı...

Bank Asya 1. Ligde bugün İstanbul'da Giresunspor'u zorlu bir 90 dakika sonucunda 2-1 yenen Çaykur Rizespor ligde 11 puanla 13 puanlı Konyaspor'un ardından 2. sıraya yerleşti. 

Bank Asya 1. Ligde 5. hafta karşılaşmaları yarın (Pazartesi) oynanacak olan Dardanelspor - Orduspor karşılaşması ile tamamlanmış olacak.

5. hafta karşılaşmaları sonucunda Çaykur Rizespor namağlup unvanını koruyan 3 takımdan biri olmaya devam ediyor. Ligde şu ana kadar oynanan karşılaşmalar sonucunda lider Konyaspor, Yeşil Mavili ekibimiz Çaykur Rizespor ve K. Karabükspor 90 dakika sonunda sahadan boynu bükük ayrılmayan ekipler oldu.

Çaykur Rizespor 5. haftasını geride bıraktığımız Bank Asya 1. Ligde rakip kalelere 10 gol atarak maç başı 2 gol ortalamasıyla en çok gol atan 3 takımdan biri olarak ligde mücadelesini sürdürüyor.

Yeşil Mavili ekibimiz 6. hafta karşılaşmasında 26 Eylül 2009 Cumartesi günü Rize'de Bank Asya 1. Ligin güçlü ve iddialı ekiplerinden Altay ile karşılaşacak.

5. hafta karşılaşma sonuçları, puan durumu ve gelecek haftanın programı

mac-sonuclari.jpg

puan-durumu.20090920204257..jpg

6.-hafta-maclari.jpg