Banka Müdürüne Gemide Büyük Sürpriz

Banka Müdürüne Gemide Büyük Sürpriz
Rize’de karadan 2 mil ötede Karadeniz’in sularında Banka Müdürü Sema Tornacı’ya büyük sürpriz…

Rize Ekmekçiler Mahallesi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin dün akşam Dursun Kaptan Vapuru’nda düzenlediği iftar yemeğinde büyük sürpriz yaşandı.

Derneğin Başkan Yardımcısı aynı zamanda Rize’de özel bir bankanın müdürlüğünü de yapan Sema Tornacı, iftar yemeğinin ardından kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü pastasıyla karşılaştı. Tornacı’nın yakın arkadaşları tarafından hazırlanan doğum günü partisi karadan 2 mil ötede Karadeniz’in sularında Dursun Kaptan Vapuru’nda gerçekleşti.

sema-tornaci-2.jpg

sema-tornaci-3.jpg

Kendisi için hazırlanan sürpriz doğum günü pastasını görünce heyecanını ve şaşkınlığını gizleyemeyen Banka Müdürü Tornacı, olay53 haber muhabirimize bugünün doğum günü olduğunu ancak arkadaşları tarafından hazırlanan bu partiden habersiz olduğunu söyledi. Hayatının en ilginç ve en sürpriz doğum günlerinden birini yaşadığını ifade eden Tornacı, bugünün unutmayan arkadaşlarına teşekkür etti.

sema-tornaci-7.20120805233403.jpg

Yakın arkadaşlarının Tornacı’yı tebrik etmesinin ardından doğum günü hediyelerini sunmasının ardından aynı programda yer alan Tornacı’nın babası Huzur Pide ve Kebap Salonu’nun sahibi İbrahim Tornacı da kızının doğum gününü kutlayarak tebrikte bulundu.

sema-tornaci-4.jpg

sema-tornaci-5.jpg

sema-tornaci-1.jpg

sema-tornaci-6.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Rize’de Gemide İftar Vakti FOTO GALERİ

Rize'de 1000 Kişi Gemide İftar Açtı