Banko'nun Aday Adaylığı Birilerini Rahatsız Etti

Banko'nun Aday Adaylığı Birilerini Rahatsız Etti
Ankara’dan Milletvekili Aday Adayı olan Rizeli Avukat Meltem Banko, işinde ve mesleki faaliyetlerinde başarılı olmak dışında hiçbir gaye gütmemiş olmasının bazı kişilerce hazmedilemediğini söyledi.

Ak Parti Ankara’dan 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Rizeli Avukat Sabire Meltem Banko, işinde ve mesleki faaliyetlerinde başarılı olmak dışında hiçbir gaye gütmemiş olmasının bazı kişilerce hazmedilemediğini söyledi.

Türkiye`nin yargısal sorunlarının 2000 yılı sonrasında olumlu anlamda büyük ölçüde değiştiğini ve mevcut durumda artık Türk yargısının sadece adaleti amaç edinmesi gerektiğini dile getiren AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı Av. Sabire Meltem Banko, daha hızlı ve daha adil bir yargının en büyük gereksinimlerimizden biri olduğunu ifade etti.

Daha hızlı ve adil kararlar alabilen, kendi vatandaşına yabancı olmayan ve onu gerçekten dinleyen bir yargı kültürünün yerleşik hale getirilebilmesinin öncelikli hedeflerinden biri olduğunu anlatan Av. Meltem Banko, birey ve toplum menfaatlerinin dengelenmesine yönelik yasal çalışmaların halkımıza öz itibariyle anlatılabilmesinin çok acil bir ihtiyaç olduğunu beyan etti.

Kendisi hakkında  siyasi çıkarlar uğruna aslı olmayan ve hayali haberler üretildiğini belirten Av. Banko, geçmişinde de bugününde de hep doğru bir yol üzerinde olmayı amaç edindiğini, işinde ve mesleki faaliyetlerinde başarılı olmak dışında hiçbir gaye gütmemiş olmasının bazı kişilerce hazmedilemediğini hatırlattı.