Baş: Üye Sayımız ve Yetkimiz Güçlenerek Artıyor

Baş: Üye Sayımız ve Yetkimiz Güçlenerek Artıyor
Enerji Bir-Sen Rize Şube Başkanı Ali Baş, Rize’de 562 üyeye ulaştıklarını, Çaykur genelinde ise üye sayılarının 783 olduğunu bildirdi.

Memur-Sen Konfederasyonu Enerji Bir-Sen Rize Şube Başkanı Ali Baş, yaptığı açıklamada sendikaların her yıl 15 Mayıs’ta yapılan üye sayı tespiti sonucunda Rize’de 562, Çaykur genelinde ise 783 üyeye sahip olduklarını kaydetti.

15 Mayıs 2017 tarihi itibari ile yapılan tespitlerde üye sayılarının ve yetkilerinin güçlenerek artmakta olduğunu kaydeden Baş, “Rize Şubemize bağlı üye sayımız 562, ÇAYKUR genelindeki üye sayımız ise 783 kişi olmuştur. Yetkimizin yedinci yılında da üyelerimizin destekleri ile büyümeye devam etmekteyiz. Genelde ÇAYKUR, özelde DSİ, Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü, TEİAŞ ve KOSGEB gibi kurumlarda çalışan üye ve çalışanlarımıza sendikamıza göstermiş oldukları teveccüh dolayısı ile teşekkür ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de sadece maddi değil sosyal sorumluluk sendikacılığı anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğimizi, toplumsal olaylarla ve çalışanlarımızın sorunları ile yakından ilgileneceğimizi özellikle belirtmek istiyoruz. Bu sorumluluk altında çalışmalarımızı sürdüreceğimizden hiçbir üyemizin ve çalışanlarımızın endişesi olmasın. Sendikamızın bu başarısında emeği olan Yönetim Kurulumuza, işyeri temsilcilerimize, tüm üye ve çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.