Başbakan Erdoğan’ı Rize'de Fena Yanılttılar VİDEO İZLE

Başbakan Erdoğan’ı Rize'de Fena Yanılttılar VİDEO İZLE
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a verilen yanlış bilgi Erdoğan’ın kendi evinde fena halde yanılmasına neden oldu!

5 günlük Rize ziyareti kapsamında bugün ilçe ziyaretlerine çıkan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Pazar ilçesinde hemşerilerine hitap ettiği konuşmasında, kendisine verilen yanlış bilginin kurbanı oldu!

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu Mayıs ayında Çaykur'un stoklarının arttığını  çünkü çay satamadıklarını belirtmiş, Muhtarlarla toplantısında ise 60 bin ton kuru çay stoklarının olduğunu söylemişti.

Rizeli işadamı Zeki Mayi’nin "Çaykur stoklarında 110 bin ton kuru çay olduğu ve bu çayı depolamak için kiralık depo arar hale nasıl geldiğini ifade ettiği haberi 2 hafta önce yayımlamıştık. Yayınlanan haberlere Çaykur'dan herhangi bir yalanlama ve kuru çay stok bilgisi ile ilgili resmi bir açıklamada yapılmamıştı.

Oysa bugün Başbakan Erdoğan,  Çaykur stoklarında kuru çay olmadığını ifade etti.

Erdoğan Çaykur’un stoklarında kuru çay olmadığını söylediği konuşmasında, “10 yıldır çay sorunumuzu büyük ölçüde çözdük. Artık çayda organik çay üretilmeye başlandı. Beyaz çay üretilmeye başlandı. Bunlar hiç konuşulmazdı. Yeşil çay üretilmeye başlandı. Artık dereye dökülen, çöpe atılan çay yok. Artık ihracatı ile hamdolsun depolarında çay bekletilen bir Çaykur yok. Her gün daha iyiye gidiyoruz. İnşallah daha iyi de olacak. Ve benim Rizeli hemşerim, Pazarlı hemşerim çayının değerini biliyor.” dedi.

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Çaykur'da Stok 110 Bin Ton!

Çaykur Çayı NEDEN Satamıyor