Başbakan'ın Ve Annesinin Portresini Çizdi

Başbakan'ın Ve Annesinin Portresini Çizdi
Başbakan Erdoğan ve annesi Tenzile Erdoğan’ın yağlı boya tablolarını çizen öğretmen, çizdiği tabloları Başbakan’a ulaştırması için Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya teslim etti.

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve annesi Tenzile Erdoğan’ın yağlı boya tablolarını çizen öğretmen, çizdiği tabloları Başbakan’a ulaştırması için Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya teslim etti.

Okul idarecileriyle birlikte Kahta Belediyesi’ne gelen Celal Bayar İlk ve Orta Okulu Resim Öğretmeni Murat Aydın, çizdiği tabloları Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya teslim etti. Tabloyu Başkan Turanlı’ya teslim eden Aydın, tablo hakkında verdiği bilgide, tablonun en üst kısmına Arapça harflerle “Cennet Anaların Ayakları Altındadır” yazdıklarını, tablonun diğer yerlerine de duayı temsil etmesi için iki tane el ve cenneti temsil etmesi için de meyve çizdiklerini söyledi. Tabloyu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiği için çizdiğini söyleyen Aydın, “Cennet bütün annelerin ayakları altında değildir. Bunun için yetiştirdiği evlatlarına bakmak lazım. Başbakanımızın annesi de Recep Tayyip Erdoğan’ı yetiştirdi. Böyle bir evladı yetiştirdiği için inşallah cennete gider. Üstte dua eden eller ise halkımızın annesine yaptığı duayı temsil ediyor. Belediye Başkanımız Yusuf Turanlı’ya bu portreyi Başbakan’a ulaştırması için getirdik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

basbakanin-ve-annesinin-portresini-cizdi-1.jpg

Başkan Turanlı da konuşmasında, “Celal Bayar İlkokulu’nda bir resim sergisi vardı. Orayı ziyaret ettiğimde Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve rahmetli annesi Tenzile Erdoğan’ın portrelerini gördüm. Bu beni çok mutlu etti. Emeği geçen öğretmen arkadaşımıza ve idarecilere teşekkür ediyorum. Çok güzel ve anlamlı bir çalışma olmuş. Bu tabloyu inşallah Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştıracağım” dedi.

Okul Müdürü Ahmet Güven ise, Başkan Turanlı’ya okullarına verdiği destek için teşekkür ettiklerini söyledi.

basbakanin-ve-annesinin-portresini-cizdi-2.jpg