Başbakanlıkta duygusal buluşma...Erdoğan Alex'le buluştu

Başbakanlıkta duygusal buluşma...Erdoğan Alex'le buluştu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe ile sözleşmesini karşılıklı fesheden Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'yı kabul etti.

Eşi Dianne ile birlikte Başbakanlık Ofisine gelen Alex'in takım elbise giymesi dikkat çekti. Ayrıca Alex'ten bir süre önce de ofise Rıdvan Dilmen geldi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan sabah saatlerinde İSEDAK toplantısına katıldıktan sonra Dolmabahçe'deki çalışma ofisine geldi. Erdoğan burada basına kapalı görüşmeler gerçekleştirdi. Erdoğan akşam saatlerinde son günlerde kamuoyunu meşgul eden önemli bir ismi kabul etti.

Fenerbahçe ile olaylı bir şekilde yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Alex de Souza Türkiye'den ayrılmadan önce Erdoğan'ı ziyaret etti. Alex'in öncesinde eski Milli futbolcu ve televizyon yorumcusu Rıdvan Dilmen Beşiktaş'taki Çalışma Ofisi'ne geldi. Alex de Souza ise saat 16.30'daki randevuya tam saatinde geldi. Alex görüşmeye eşi Daianne ile birlikte geldi. Alex ve eşinin içinde bulunduğu araç hiç bekleme yapmadan Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne giriş yaptı.

alex-erdogan-gorusmesi-2.jpg

Başbakanın Alex'e vereceği hediyeler de kameralar tarafından görüntülendi. Hediyelerden birinin büyük boy bir hat tablosu olduğu görüldü.  

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Alex arasında gerçekleşen görüşme saat 17.30 sıralarında sona erdi. Yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından Alex, açıklama yapmadan ayrıldı.

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde basına kapalı yapılan ve yaklaşık bir saat süren görüşmede Başbakan Erdoğan'ın Alex'e, tatil ve benzeri amaçlarla onu tekrar Türkiye'de görmekten mutluluk duyacağını söylediği kaydedildi.

Görüşmede, Başbakan Erdoğan'ın Alex de Souza'ya kol düğmesi, eşi Daianne'ye şal ve broş, çocukları için de oyuncak hediye ettiği belirtildi.

alex-erdogan-gorusmesi-1.jpg

Öte yandan, Başbakan Erdoğan, çalışma ofisinden çıkarken, ofisin yanında bulunan Milli Saraylar Saray Koleksiyonları Müzesi Sanat Galerisi'ndeki ''El-Bürde'' hat ve tezhip sergisini gezdi.

alex-erdogan-gorusmesi.jpg