Başımız Sağolsun

Başımız Sağolsun
Rizeli Büyük Alimlerden, Emekli Vaaz Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca Efendi, tedavi gördüğü Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde vefat etti

12 gün önce Akciğer yetmezliğine bağlı nefes darlığı şikayetiyle, Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına bulunan Mustafa Yıldız Hoca Efendi, gece saatlerinde vefat etti.

78 yaşında olan ve 64 yıldır kendisini ilme adayıp binlerce öğrenci yetiştiren çevresinde Zavendikli Mustafa Hoca olarak tanınan İrşat Vakfı'nın kurucusu Mustafa Yıldız 'ın vefat haberinin duyulmasının ardından başta yakınları olmak üzere sevenleri ve yetiştirdiği talebeleri hastaneye akın etti. Gözyaşlarını tutamayan Hoca efendinin sevenleri büyük üzüntü yaşadı.

zavendikli-6.jpg

Zavendikli Mustafa Yıldız Hoca efendinin cenazesi 20.10.2009 Salı Günü Öğlen namazına müteakip Şeyh Camiinde kılınarak Güneysu ilçesi Zavendik köyündeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Olay53 olarak Mustafa Yıldız Hoca Efendiye Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz. 

zavendikli-44.jpg

zavendikli.jpg

ÖNCEKİ HABERLERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/mustafa-hocanin-tedavisi-suruyor-9299.htm

https://www.olay53.com/haber/hoca-yogun-bakimda-9172.htm

https://www.olay53.com/haber/zavendikli-mustafa-hoca-hastanede-9050.htm