Basında Yer Alınca Direk Kaldırıldı

Basında Yer Alınca Direk Kaldırıldı
Rize'de yol ortasında unutulan direk, basın yayın organlarında yer alınca söküldü.

Rize’nin Gündoğdu Beldesi’nde geçtiğimiz yıl meydana gelen sel ve heyelanlarda Gündoğdu-Veliköy yolu tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Yol, Karayolları ağına alınarak yeniden yapılmaya başlandı. Yolun yapımı kısa sürede tamamlandı ve trafiğe açıldı. Ancak daha önce yol kenarında bulunan elektrik direği yeni yol çalışmasından sonra karayolunun tam ortasında kaldı.

Tam bir yıldır yol ortasında bulunan elektrik direk haber yapılıp basın yayın organlarında yer alınca hatırlandı. Trafikte tehlike saçan direk bulunduğu yerden sökülerek yol kenarına taşındı.

Konuyla ilgili Çoruh Elektrik A.Ş Rize İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada unutulan elektrik direğinin sorumlusu olarak Karayolları gösterildi. Çoruh Elektrik A.Ş Rize Müdürü Cabir Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, Karayolları’ndan kendilerinin çalışmalarını tamamlayana kadar güzergahta çalışma yapmamalarını istediklerini hatırlatarak ''Karayolları’nın yol güzergahını belirlemesini bekledik. Önümüzdeki günlerde direklerin yerlerinin değişikliği için çalışma başlatacağız'' şeklinde demeç vermesine rağmen direk gün içerisinde yerinden söküldü.

3.20111205121504.jpg

1.20111205120942.jpg

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Elektrik Direği Kaldırılıyor

Elektrik Direği Yol Ortasında Kaldı!