Başkan Altepe’den Ortak Projelere Destek

Başkan Altepe’den Ortak Projelere Destek
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin organizesinde, Bursa Rize Günleri’ne katılan ve Bursa’da yaşayan Rizeliler düzenlenen toplantıyla bir araya geldi.

Bursa Büyükşehir Sosyal Tesislerinde düzenlenen organizasyona Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hızır Ofluoğlu, Bursa ve Rize’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Rizeli katıldı.

image-778.jpeg

Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe burada yapmış olduğu konuşmada, her zaman Rize’nin yanında olduklarını belirterek, “Hem Rize’mizin hem de Bursa’mızın gelişmesi için atılacak adımlar için ve başta Cumhuriyet Meydanı olmak üzere olmak üzere, her zaman Rize’nin yanındayız. Birlikte bu güzelliklere de imza atacağız” dedi.

Başkan Altepe, Rize’nin sıcak kanlılığı ve kültürünü Ulu Şehir Bursa’da hissetmenin kendileri için ayrı bir keyif olduğunu ve her sene Rizelileri Bursa’da aynı şekilde beklediklerini söyledi.

image-780.jpeg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaşanan birlik ve beraberliğin her iki ilin de yararına olduğunu, bilgi, birikim ve tecrübe paylaşımının gelişmeyi arttırıcı nitelik taşıdığını ve bu birlik ve beraberliğin yeni projeleri hayata geçirmede etkin rol oynayacağını ifade etti.

image-781.jpeg

image-782.jpeg