Başkan Avcı ve Başkan Kazancı'dan Anlamlı Ziyaret

Başkan Avcı ve Başkan Kazancı'dan Anlamlı Ziyaret
AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı ve Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, yaklaşık 5 ay önce İl Özel İdaresine ait çöp kamyonuyla geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Kadem Öksüz'ü taburcu olduktan sonra evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz mart ayında göreve giderken Gündoğdu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında İl Özel İdaresi personellerinden Adem Ali Türüt hayatını kaybederken Kadem Öksüz ise ağır yaralanmıştı. Öksüz, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde gördüğü yaklaşık 5 aylık tedavinin ardından taburcu oldu. Öksüz ve ailesini Yeşildere Köyündeki evinde ziyaret eden Başkan Avcı ve Başkan Kazancı'ya AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Merkez İlçe İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Türüt, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, Merkez İlçe Şantiye Şefi Bayram Çapoğlu ve Köy Muhtarı eşlik etti.

baskan-avci-ve-baskan-kazancidan-anlamli-ziyaret-(1).jpg

Başkan Avcı ve beraberindeki heyeti; Kadem Öksüz, ailesi, akrabaları ve komşuları karşıladı. Öksüz, tedavisinin devam ettiği 5 aylık dönemde kendisini ve ailesini sık sık ziyaret eden, ziyaret edemediklerinde ise devamlı telefonla bilgi alan Başkan Avcı'ya, Başkan Kazancı'ya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Müdürleri ile mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Öksüz'ün ailesi de hem ziyaretlerinden hemde bugüne kadar gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederek her daim duacı olduklarını belirttiler.

Meydana gelen kazayı haber aldıklarında büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Başkan Kazancı, "Allah bir daha böyle kazalar yaşatmasın. Kadem kardeşimi Allah ailesine bağışladı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte sağlık diliyorum" dedi.

baskan-avci-ve-baskan-kazancidan-anlamli-ziyaret-(3).jpg

Başkan Avcı ise konuşmasında İl Özel İdaresinin sahada görev yapan personelinin her daim zor şartlarda hizmet verdiğini ifade ederek " Kadem kardeşimizin yaklaşık 5 aylık tedavisinin ardından ailesine ve sevenlerine kavuşması kendisi kadar bizi de mutlu etti. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Ailesi ve sevdikleriyle sağlıklı bir yaşam diliyorum. Aynı kazada hayatını kaybeden Adem Ali Türüt kardeşime de Allah'tan rahmet, geride bıraktığı ailesi ve sevenlerine de sabırlar diliyorum" dedi.

baskan-avci-ve-baskan-kazancidan-anlamli-ziyaret-(2).jpg