Başkan Dabak'ın Mutlu Günü

Başkan Dabak'ın Mutlu Günü
MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’ın oğlu Mehmet Ali Dabak evliler kervanına katıldı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak’ın oğlu Mehmet Ali Dabak, nişanlısı Nurcan Tokgöz ile Rize’de düzenlenen nikâh töreniyle dünya evine girdi.

Rize Öğretmen Evinde dün yapılan düğün törenine Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Müftüsü Yusuf Doğan, Rize Belediye Başkan Vekili Osman Karavin, RTB Başkanı Mehmet Erdoğan, RTSO Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, DOKAP Başkanı Ekrem Yüce, Kaymakamlar, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Örgütü Başkanları ile iş dünyası, eğitim camiasın, siyaset, şehir içi ve şehir dışından birçok davetli katıldı.

mehmet-ali-dabak-ile-nurcan-tokgoz-dugun-toreni-3.jpg

Resmi nikâhlarını belediyede kıydırdıktan sonra salona gelen çift davetlilerin huzurunda İl Müftüsü Yusuf Doğan tarafından Rize Milletvekili Hasan Karal ve DOKAP Başkanı Ekrem Yüce şahitliğinde yapılan duaların ardından dini nikâhları kıyıldı. Nikah şahitleri Yüce ile Karal'ın yeni evli çifte mutluluk diledikleri konuşmalarının ardından söz alan damadın babası MÜSİAD Rize Şube Başkanı Mahmut Dabak, oğlunun düğün töreni davetine katılan misafirlere teşekkür etti.

mehmet-ali-dabak-ile-nurcan-tokgoz-dugun-toreni-1.jpg

mehmet-ali-dabak-ile-nurcan-tokgoz-dugun-toreni-4.jpg

mehmet-ali-dabak-ile-nurcan-tokgoz-dugun-toreni-6.jpg

mehmet-ali-dabak-ile-nurcan-tokgoz-dugun-toreni-5.jpg

mehmet-ali-dabak-ile-nurcan-tokgoz-dugun-toreni-2.jpg