Başkan, Esnafın Desteğini İstedi

Başkan, Esnafın Desteğini İstedi
Rize Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Minder, Rize esnafını gezerek onların fikir ve görüşlerini alarak desteklerini istedi.

2014 Mart ayında yapılacak seçim öncesi Rize Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, Rize’de ki esnafları gezerek destek talebinde bulundu. 

Yaptığı ziyaretlerde sık sık dile getirdiği Vizyon ve Tecrübemizle Rize’yi marke şehir yapacağız söylemi ziyaret ettiği esnaflardan olumlu tepki buldu.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın baba ocağı Güneysu’da 15 yıldır belediye başkanlığı görevini başarı ile sürdüren Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, aday adayları içinde belediyecilik ve tecrübe anlamında en şanslı aday olduğunu belirterek, tüm herkesin duasını istediğini söyledi. 

azmi-kalender.jpg

Türkiye’nin son 12 yılda nereden nereye geldiğinin açıkça görüldüğünü vurgulayan Minder; “Eğitimden sağlığa ulaşımdan alt yapıya, spordan sosyal hizmetlere her sahada ülkemiz bir baştan bir başa imar edildi. Rize’mizde de 100 yıllık bir selim-kandemir.20131120223451.jpgrüya olan Ovit Tüneli projesi de yine Başbakanımızın talimatlarıyla hızla projelendirilmiş ihalesi yapıldı ve inşallah bir aksilik olmazsa 1,5 yıl içerisinde aziz milletimizin hizmetine sunulacak. Bu projenin hayata geçmesiyle bu bölge doğu ve güneydoğu ile buluşacak ve bölgemize ve ülkemize yepyeni ufuklar açacaktır. Artık Rize’mizin büyük düşünmek ve ona göre büyük projeleri hayata geçirebilecek, vizyona ve ufka sahip yönetici ve STK’larla birlikte istişare içinde koordineli bir şekilde çalışacak ekiplere ve yöneticilere ihtiyacı var.

Rize’mizin talihini değiştirecek adımları atacağız. Artık hiç zaman kaybına tahammülümüz yoktur. İnşallah bu görev bize tevdi edilirse, bu göreve layık görülür isek medar-ı iftiharımız sevgili başbakanımız ve teşkilatlarımız ve değerli Rizeli hemşerilerimiz bu emaneti bize layık görürse Rize’mizi bu vizyonla  bu ufukla daha ilerilere taşıyacağıma hemşerilerime hizmeti bir ibadet şuuru içerisinde yapacağıma  ve onlara layık olmak için bundan önce olduğu gibi bundan sonrada durmadan çalışacağımı huzurlarınızda ifade ediyorum” dedi.

11.20131120223648.jpg

00.20131120223731.jpg