Başkan Kasap, İtfaiyecilerle Sahur Yaptı

Başkan Kasap, İtfaiyecilerle Sahur Yaptı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personeli ile birlikte sahur yemeğinde bir araya geldi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, itfaiyecilerle bir araya geldiği sahur yemeğinde, yangınla mücadele için 24 saat aralıksız görev yapanlarla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Beraberinde Başkan Yardımcıları ile sahil dolgu alanında bulunan Rize Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret eden Başkan Kasap, sahur yemeğini itfaiyecilerle birlikte yaptıktan sonra itfaiye personeli ile sohbette bulundu.

Rize Belediyesi olarak hedeflerinin başarıyı en üst noktaya çıkarmak olduğuna vurgu yapan Başkan Kasap, insan hayatının telafisi olmadığından itfaiye çalışmalarında da başarıyı en üst noktaya çıkarmak için çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurguladı.

Belediye personeliyle de her fırsatta bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Kasap, “Personelimizle birlikte olmak, onların motivasyonlarını yükseltip, sorunlarını yerinde dinlemek, kurumun işleyişini sorunsuz hale getirip hızlandırmaktadır. Sahur yemeği vesilesiyle itfaiyecilerimizle bir araya geldik. Kendileriyle bir arada olmak bizler için mutluluk verici oldu” dedi.

resat-kasap-itfaiyecilerle-iftar-acti-1.jpg