Başkan Kasap, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Kasap, Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, mahalleleri ziyaret ederek sorunları yerinde dinledi. Vatandaşların görüş ve taleplerini değerlendirdi.

Hayrat, Yenimahalle, Pehlivantaşı, Kambursırt, Pilavdağı, Ekmekçiler ve Yeniköy Mahallelerini ziyaret eden Başkan Kasap, burada vatandaşlarla sohbet etti. Çay alım yerinde mahsullerini satan vatandaşların sorunlarını ve görüşlerini dinledi, müstahsile hayırlı kazançlar diledi.

Mahallelere giden hizmetleri inceleyen Başkan Kasap, muhtarlardan ve mahalle eşrafından talepleri dinledi. Görmüş olduğu eksiklikleri ekibine not ettirdi. Hizmetlerin eksiksiz olarak vatandaşlara ulaşabilmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Başkan Kasap, "Belediyemiz şehir merkezinde ve yukarı mahallerde imkanlar dahilinde çalışmalarını devam ettirmektedir. Yol, asfalt, duvar, altyapı ve daha birçok çalışma belirlenen program dahilinde sürmektedir. Burada vatandaşlarımızı ziyaret ederek görüşlerini dinliyoruz. Onların istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz" dedi.

kasap-pehlivantasi.jpg

Başkan Kasap, ayrıca Pilavdağı mahallesinde yaşayan yürüme engelli Ali Fettahoğlu'nu da evinde ziyaret etti. Başkan Kasap'a Fettahoğlu'nu ziyaretinde mahalle muhtarı Refik Kayıkçı eşlik etti.

02-010.jpg