Başkan Kasap ve Eşi Annelere Çiçek Dağıttı

Başkan Kasap ve Eşi Annelere Çiçek Dağıttı
Rize Belediyesi, Anneler günü dolayısıyla Tuzcuoğlu Memişağa Parkında düzenlenen etkinlikle anne ve anne adaylarına binlerce çiçek dağıtımı gerçekleştirdi.

Rize Belediyesinden Anneler için düzenlenen anneler günü kutlamasına Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve eşi Menduha Kasap da katıldı. Etkinlikte binlerce çiçek Başkan Kasap ve eşi tarafından annelere dağıtıldı.

Çiçek dağıtım programında annelere hitap eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaptığı konuşmada; “10 Mayıs Pazar günü yapmayı planladığımız etkinliğimizi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Baba ocağını ziyaretleri dolayısıyla bugün gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılan annelerimize teşekkürlerimizi sunarken, ebediyete intikal etmiş annelerimize rahmet diliyorum. Bütün annelerimizin anneler gününü kutlar yeni anne adaylarımıza sevgiler sunuyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Kasap, Rize'de balkonların çiçeklerle donatılmasını isteyerek, Rize büyük projelerle geleceğe yönelik olarak artık bölgenin bir yıldızı olma noktasında önemli bir aday olduğunu söyledi.

resat-kasap-anneler-gununde-annelere-cicek-dagitti-5.jpg

BELEDİYE BAŞKANI PROJE ÇALIŞMALARINI ANNELERLE PAYLAŞTI…

Adına 10 numara projeler ile adlandırılan çalışmaların seyrinden annelere de bahseden Başkan Kasap, “Projelerimizi hayata geçirme noktasında önemli adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Kentsel dönüşüm çerçevesinde Timya Vadisi projemize ve sahilde yapımına başlanan Külliye yani Mavi Şehir projelerimize başlamış bulunmaktayız. Bunun yanında yakın bir zamanda Cumhuriyet meydanımızın yeniden düzenlenmesi çerçevesinde çalışmalara başlayacağız. Engelsiz Rize dedik ve engellilerimizin şehirde daha rahat gezebilmesi için yaya yürüyüş alanlarımızda engelli vatandaşlarımız için yürüyüş güzergahları oluşturduk.” şeklinde konuştu.

resat-kasap-anneler-gununde-annelere-cicek-dagitti-1.jpg

ANNELERDEN BAŞKAN VE EŞİNE BÜYÜK İLGİ…

Başkan Kasap, Konuşmasının ardından eşi Menduha Kasap hanımefendi ile birlikte Anneler ve anne adaylarına Rize Belediyesi Park Bahçeler ekipleri tarafından etkinlik alanına getirilen çiçeklerden dağıttı. Büyük ilgiyle karşılanan dağıtım sırasında Başkan Kasap ve eşi sohbet ettiği annelerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

resat-kasap-anneler-gununde-annelere-cicek-dagitti-2.jpgresat-kasap-anneler-gununde-annelere-cicek-dagitti-3.jpgresat-kasap-anneler-gununde-annelere-cicek-dagitti-7.jpgresat-kasap-anneler-gununde-annelere-cicek-dagitti-6.jpg