Başkan Kasap Yollara Düştü !

Başkan Kasap Yollara Düştü !
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, 18 üst mahalle yolundaki çalışmaları yerinde inceledi.

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, kar temizleme ve yol açma çalışmalarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Rize'de ulaşım normal hale dönmeye başlarken, Cumartesi günü sahil kesimi Alipaşa  -  Gündoğdu güzergahlarındaki mahallelerde inceleme yapan Kasap, bugün 18 üst mahalle yolunda yapılan çalışmaları denetledi.

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(4).jpg

Rize Belediyesi karla mücadele ekiplerinin yürütmüş olduğu çalışma neticesinde Rize Merkezde hayat normale dönüyor. 60 kişilik ekip ile çalışmalarına gece gündüz devam eden belediye ekipleri, şehir merkezi ve üst mahallelerde vatandaşın sorunlarını gidermeye devam ediyor.

“18” ÜST MAHALLE YOLLARI TEK TEK İNCELENDİ

Başkan Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü ve teknik ekibi ile birlikte sürekli saha çalışmalarını takip eden Başkan Kasap, bugün Hamzabey Mahallesi, Çorapçılar, Dağbaşı, Kaplıca, Yağlıtaş, Kale, Yeniköy, Dosma,  Atmeydanı, Halatçılar, Kavaklı, Fener, Boğaz, Değirmendere, Hayrat, Kanbursırt, Pilavdağı ve Pehlivantaşı mahallelerinde incelemelerine devam etti. Başkan Kasap, vatandaşlarla ve teknik ekiplerle sürekli istişare içerisinde bulunarak, Kar çalışmalarını takip edip eksikliklerin en kısa sürede giderilmesi talimatı verdi.

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(15).jpg

İLKÖĞRETİM OKULLARI EĞİTİME HAZIR HALE GETİRİLDİ…

Okulların Pazartesi günü eğitime başlaması nedeni ile okul önlerinin temizliğine ağırlık veren ekipler şehir merkezinde bulunan ilköğretim okullarına ulaşım sağlanması yolunda çalışmalar yapıyor. Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap'ın da bizzat takip ettiği çalışmalar sonucunda öncelik İlköğretim okullarına veriliyor.

BAŞKAN KASAP, BİZZAT KENDİM TAKİP EDİYORUM…

Gün içerisinde incelemelerini sürdüren Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap; yaptığı açıklamada, "Karla mücadele çalışmalarımız hızla devam ediyor. Bizzat kendim de yakından takip etmiş olduğum çalışmalar neticesinde ilimizde hayat normale dönüyor. Pazartesi günü okullarımız da eğitim öğretim başlayacak olması nedeni ile ekiplerimiz bir yandan mahallelerde çalışmalarını yürütürken diğer yandan ise ilköğretim okullarının iç bahçe ve önlerini temizleme çalışması içerisindeler. Şehir merkezi ve mahallelerde bulunan özellikle ilköğretim okullarının kar temizleme çalışmaları aralıksız yapılmaktadır." dedi.

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(11).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(6).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(1).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(2).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(3).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(5).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(7).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(8).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(9).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(10).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(12).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(13).jpg

resat-kasap-kar-temizleme-calismalarini-inceledi-(14).jpg