Başkan Kasap’ın Özel Konukları

Başkan Kasap’ın Özel Konukları
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın en özel konukları tebrik ziyaretinde bulundu.

Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla kurum ve kuruluşları ziyaret eden engelli öğrencileri içerisinde bulunduran Özel Eğitim Meslek Okulu’ndan bir grup öğrenci ile okul öğretmenleri Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında geçen ziyarette Özel Eğitim Meslek Okulu'nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Okul Müdürü Sabri Şen, Meslek Eğitim Merkezi binasında hizmet verdiklerini ifade ederek, 13 öğretmen, 2 idari personel, 5 adet 9'uncu sınıf, 1 adet 10'uncu sınıf olmak üzere 40 öğrenciye eğitim verdiklerini söyledi.

ozel-egitim-meslek-okulu’ndan-resat-kasapa-ziyaret-1.jpg

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ise engelli vatandaşlarımızın toplumumuzun bir parçası olduğunun altını çizerek engelli vatandaşlarımızın toplumdan asla dışlanmaması gerektiğini ifade ederek, “Günümüzde siz değerli eğitimci öğretmenlerimizin vermiş olduğu eğitimle, artık engelli çocuklarımız engelleri aşarak her biri normal bir vatandaşımızın yapmış olduğu işi yapabilecek konuma geliyorlar. Çocuklarımıza göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı sizlere teşekkür ediyorum." dedi.

ozel-egitim-meslek-okulu’ndan-resat-kasapa-ziyaret-2.jpg

ozel-egitim-meslek-okulu’ndan-resat-kasapa-ziyaret-3.jpg