Başkan Kasap'tan 77.Yıl Mesajı

Başkan Kasap'tan 77.Yıl Mesajı
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 77. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kasap, mesajında; “İnancın zafere dönüştüğü, bağımsızlık savaşının mimarı olan Atatürk’ün milleti ile birlikte “ya istiklal ya ölüm” diyerek, zaferin kazanılmasında Türk milli Mücadelesine yön vermiştir.”

Yaşamının   son anına dek memleketine hizmet etmiş olan bu önemli lider, kurduğu Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkılmasını çok çalışılarak, bilimde ileri bir seviyeye çıkılarak gerçekleşeceğini ifade etmiştir. Düşüncelerinden istifade edilerek, İlmin ve fennin ışığında ülkemiz için onun ulaştığı noktayı daha ilerilere taşımayı  damarlarımız daki asil kanda hissederek beklenen başarıyı elde etmeye devam etmeliyiz.

Bu vesile ile 77. Ölüm yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ebedi mekanlarında rahat uyusun! Bizler, emanet ettikleri Türkiye Cumhuriyeti’ne yürekten sahip çıkacak ve Türk milletine layık olmaya devam edeceğiz. Ruhunuz şad olsun” dedi.