Başkan Kasap'tan Gündoğdu'ya Doğalgaz Müjdesi

Başkan Kasap'tan Gündoğdu'ya Doğalgaz Müjdesi
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’tan Gündoğdu’ya doğalgaz müjdesi…Gündoğdu'ya Ne Zaman Doğalgaz Verilecek?... Başkan Kasap'tan Gündoğdu'ya Doğalgaz Müjdesi

Gündoğdu’ya doğalgaz ne zaman gelecek? Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Gündoğdu’nun belli bölgelerine bu kış doğalgaz verileceğini açıkladı.

Başkan Kasap, Çay TV’de katıldığı programda Togay Muratoğlu’nun konuğu oldu. Muratoğlu’nun sorularını cevaplandıran Kasap, doğalgaz şirketinden Gündoğdu’nun belli bölgelerine bu kış doğalgaz verileceği sözünü aldıklarını kaydetti.

Gündoğdu’nun merkeze bağlanmasıyla Gündoğdu’ya özel bir söz verdiklerinin altını çizen Başkan Kasap, doğalgaz şirketinin Gündoğdu’ya doğalgaz taşınmasında bazı teknik sıkıntılar yaşadığını ifade ederek, “Doğalgaz hizmeti özel bir şirketin bünyesinde bulunuyor. Şirket yetkilileriyle yapılan görüşmelerde şirket yetkililerinden bu kış Gündoğdu’nun bazı bölgelerine doğalgaz verileceği sözü aldık. Ancak teknik çalışmalar tamamlanamadığından Gündoğdu’nun tamamına doğalgaz verilmesi zaman alacak.” dedi.