Başkan Kasap’tan Kurban Bayramı Kutlaması

Başkan Kasap’tan Kurban Bayramı Kutlaması
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Kasap mesajında; bayramların sevgi, saygı ve kaynaşmanın öne çıktığı özel günler olduğunu ve bu özel günlerde dostlukların canlanmasının, üzüntülerin yerini sevinçlerin almasının, yardıma muhtaç olanlara yardım edilmesinin ve dargınlıkların yerini sevgi ve muhabbetin almasının gerektiğini söyledi.

Rize’de Kurban Bayramı’nın sevgi ve kardeşlik duylarını arttıracağını belirten Başkan Kasap; “Mübarek Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla kutluyor, milletimize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum. Mübarek topraklarda hac farizasını yerine getiren din kardeşlerimizin Allah ibadetlerini kabul eylesin ve Kabe’de, Arafat’da, Müzdelife’de yaptıkları duaları makbul eylesin.

Bu bayram vesilesiyle hemşehrilerimin yakınlarını ve komşularını ziyaret etmelerini, birbirlerine hoş sözler söyleyip hediyeleşmelerini bütün kalbimle isterim. Bu duygular içerisinde Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyorum. Bayram coşkusunun bütün gönülleri ve tüm haneleri şenlendirmesini temenni ediyorum.”