Başkan Kasap'tan Ufuk Kıran'a Ziyaret

Başkan Kasap'tan Ufuk Kıran'a Ziyaret
Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Fenerbahçe kafilesine yapılan saldırıda yaralanan otobüs şoförü Ufuk Kıran’ı evinde ziyaret ederek aileye geçmiş dileklerin de bulundu

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve beraberinde, Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürü Zekeriya Tüfekçi, Belediye Meclis Üyesi Saffet Kopuz, hastaneden taburcu olan ve evinde istirahat eden Ufuk Kıran ile ailesini  ziyaret etti.

resat-kasaptan-ufuk-kirana-ziyaret-4.20150411092210.jpg

Aile ile bir süre sohbet eden Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, yaşanan bu talihsiz olaya çok üzüldüklerini ifade ederek, “Ufuk Kıran kardeşimiz göstermiş olduğu soğuk kanlılıkla büyük bir facianın önüne geçmiştir. Kendisinin sağlık durumunun iyi oluşu hepimizi mutlu etti. Allah onu ailesine bağışladı. Futbol dostluk ve kardeşliği ön plana çıkarmalıdır. Bu şekilde yapılan çirkin saldırılar, Türk futbolunu kardeşlikten sevgiden birlik beraberlikten uzaklaştırır. İnşallah bundan sonra bu gibi olaylarla hiç karşılaşmayız" dedi.

resat-kasaptan-ufuk-kirana-ziyaret-1.20150411092223.jpg

Ufuk Kıran da, Başkan Kasap’ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Rize Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. Reşat Kasap’ın ziyaretime gelmesinden çok mutlu oldum. Bana bir moral oldu. Başımıza gelen bu olayı Allah’a şükürler olsun atlattık ve hayattayız. Vurulma anımdan itibaren Allah'ın vermiş olduğu bir güç ile otobüsü durdurmayı başardık.Daha kötü bir olay yaşamadan çok şükür bu olayı atlattık. İnşallah en kısa sürede sağlığıma  kavuşup işime geri dönmeyi bekliyorum" dedi.

resat-kasaptan-ufuk-kirana-ziyaret-2.20150411092239.jpg

resat-kasaptan-ufuk-kirana-ziyaret-3.20150411092249.jpg