Başkan Mete Dur Durak Bilmiyor!

Başkan Mete Dur Durak Bilmiyor!
İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete’den ilçeye dev yatırım…

Vatandaşların resmi kurumlar arasında zaman kaybetmesini önlemek isteyen ve tüm kamu kurumlarını aynı çatı altında toplayacak olan muhteşem bir hükümet konağı projesi için düğmeye basan İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ile Kaymakam Orhan Altun’un girişimleri sonuç verdi. İyidere modern bir hükümet binasına kavuşuyor.

İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve Kaymakam Orhan Altun’un girişimleri sonucu İyidere ilçesinde içerisinde yeni hükümet konağı ile  belediye binası, ilçe emniyet amirliği ve ilçe jandarma komutanlığının da yer alacağı dörtlü kompleks bina yapılacak.

iyidereye-yeni-hukumet-konagi-2.jpg

İyidere Belediyesi ile Kaymakamlığının uzun bir süredir üzerinde çalıştığı hükümet konağı projesi çalışmaları devam ederken, dörtlü kompleksin yapımı için Rize Milletvekili Hasan Karal, İyidere Kaymakamı Orhan Altun, İyidere Belediye Başkanı Ahmet Mete ve TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya ziyarette bulunarak, Bakan Soylu'dan dörtlü kompleks binadan oluşacak yeni hükümet konağı sözünü aldı. İlçede yakın zamanda ilçe jandarma komutanlığının mevcut yerinde kompleksin yapımına başlanılacağı öğrenildi.

ahmet-mete-hasan-karal-suleyman-soylu-halim-mete-orhan-altun-53.jpg

Başkan Mete ve Kaymakam Altun’un girişimleri, Rize Milletvekili Hasan Karal ile TOBB Başkan Yardımcısı Halim Mete’nin destekleriyle hükümet konağı projesiyle sınırlı kalmayıp, üniversite öğrencilerinin yurt problemiyle ilçedeki otopark sorununu çözecek olan projeler de ardı ardına hayata geçirilecek ve üniversitelilerle İyiderelilerin derin bir nefes alması sağlanacak.

Mevcut hükümet konağının yerinde yapılması planlanan 600 kişilik öğrenci yurdu ile üniversitelilerin barınma sorununu ortadan kaldıracak olan İyidere Belediyesi, otopark sorununu çözmek için de hükümet konağının önünde açık otopark yapacak.

iyidereye-yeni-hukumet-konagi-1.jpg