Başkan Minder cevap verdi

Başkan Minder cevap verdi
Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder bütün yatırımlar Güneysu'ya başlıklı haberimize cevap verdi. Biz torpilli belediye değiliz.

Güneysu Belediyesi, çevre düzenleme çalışmaları kapsamında çocuk parkı yapıyor.

Ferah Caddesi Topçular mevkisinde yapılan park çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Minder, çocuk oyun alanlarının önemli bir ihtiyaç olduğunu söyledi. 

Geleceğin teminatı olan çocukların mutluluğu için çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Minder, ''İlçe merkezi ve merkeze bağlı mahallelere yaptığımız 5 çocuk parkına bir yenisini eklemek üzereyiz. Çocukluk dönemini ve oyun çağını mutlu geçiren çocuklar, gelecekte çok daha yararlı bireyler olacaklardır. Mutlu bir gelecek, elbette sağlıklı yetişen çocuklarla gelecek'' dedi.

MİNDER'DEN YATIRIMLARIN GÜNEYSU'YA AKMASINA CEVAP

Minder, son dönemde yol yapım, asfaltlama ve çevre düzenlemeleri kapsamında yaptıkları çalışmaların medyaya farklı yansıdığını kaydederek, şöyle dedi: ''Bu çalışmalar medyaya sanki 'torpilli belediyeymişiz ve devletimizin parası buraya akıyor' şeklinde yansıdı. Biz halkımıza hizmet götürme sevdası ile yaptığımız girişimler neticesinde bu yol ve park alanlarını Güneysu'muza kazandırıyoruz. Güneysu ve Rizeli iş adamları ile hatırlarımızın geçtiği kişiler sayesinde Güneysu'yu kalkındırmaya çalışıyoruz. Yaptığımız hizmetler sadece Güneysu'nun değil, Rize ve ülke yararına olan altyapı ve üst yapı çalışmalarıdır.''

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/butun-yatirimlar-guneysuya-7629.htm