Başkan Türüt: "Kayaları Delen, Damlaların Şiddeti Değil Sürekliliğidir"

Başkan Türüt: "Kayaları Delen, Damlaların Şiddeti Değil Sürekliliğidir"
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, 16 Nisan’da yapılacak olan referandumla ilgili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Rize Belediye Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen, Merkez İlçe Yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleriyle birlikte 16 Nisan referandum çalışmalarına Alipaşa, Çiftekavak ve Boğaz Mahallesi’nde devam etti.

Türüt, mahalle konuşmasında günümüzde en kıymetli şeylerden birinin ve Türkiye'nin ihtiyacının istikrar olduğunu ifade ederek “Kayaları delen, damlaların şiddeti değil sürekliliğidir. Yani istikrar ve güç sürekliliktedir. Yıllar yılı, koalisyon hükümetleriyle yamalı bir bohçaya çevrilen Türkiye Cumhuriyeti hükümetlerinin artık çok geride, tarihin tozlu raflarında kaldığını belirten Türüt, “O dönemleri unutmadık. Bu memleketin hükümetinin üç merkezden oluştuğu, herkesin kaygıyla yaşadığı, akşamında cumhurbaşkanın başbakanına anayasa fırlattığında basına yansıdığı anda  bir anda insanların onda bir fakirleştiği, başbakanının nezle, grip olduğunda borsasının tavan yaptığı, düştüğü, doların, altınının, dövizin fırladığı böyle bir Türkiye’den gelmiyor muyuz Allah aşkına ? Oysa  16 Nisan günü oylanacak olan anayasa değişiklikleri ile birlikte ilk yapılan seçimde, seçim sabahı sandıklar açılacak, akşam sandıklar  kapanınca  gece on iki olmadan cumhurbaşkanı kim? Çalışacağı hükümet kim? Milletvekilleri kim? Hepsi belli olarak ertesi gün  görevlerine başlayacaklar. Var mı böyle bir huzur? Kayaları delen damlaların şiddeti değil, sürekliliğidir. Bunun işaret ettiği ise  istikrardır. İstikrar dünyanın en çok ihtiyaç duyduğu gerçekliktir. Yarınlarda daha istikrarlı bir memlekette yaşayabilmek, çalışabilmek umuduyla bütün tezgahı görerek, bunca on beş senelik çileyle şu güne Türkiye’yi getiren en son on beş senesini yürüten sizin evladınız, hemşeriniz Recep Tayyip Erdoğan derki “ Ben yenilediğim, güçlendirdiğim, büyüttüğüm, hızlandırdığım yeni Türkiye  otobüsüyle 16 Nisan günü sabahı sizin beklediğiniz  durağa geliyorum, kapılarını açıyorum. Bu otobüse hep beraber binelim ve daha güzel yarınlara ve kutlu menzillere doğru yolculuğumuza devam edelim” dedi.

sadettin-turut-mahalle-ziyaretinde-(2)-001.jpg

“Şimdi oyun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan üzerine oynanıyor”

Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Coşkun Yeğen ise, 16 Nisan’daki referandumun çok önemli olduğunu, ülkemizde hiçbir zaman ihanet şebekelerinin eksik olmadığını, daima dış güçlerin hedefi olduğunu ve 16 Nisan’da herkese cevap olacak bir şekilde “evet” çıkacağını söyledi.

coskun-yegen-konusma-yaparken.jpgsadettin-turut-(1).jpgsadettin-turut-mahalle-ziyaretinde-(3).jpg