Başkan Türüt Öğrenci Konseyi Başkanları ile Bir Araya Geldi

Başkan Türüt Öğrenci Konseyi Başkanları ile Bir Araya Geldi
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Türkiye Öğrenci Meclisi İl Başkanlarıyla bir araya geldi.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt’e Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Sinan Eyüpoğlu eşlik etti.

Öğrenci Çalıştayı nedeniyle Rize’de bulunan heyet, yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, projelerini aktardı. 

Türkiye  Öğrenci Meclisi Rize İl Başkanı Akif Can Cerrah, diğer il başkanları adına Öğrenci Meclisinin illerde yürütmüş olduğu faaliyetleri ileterek, yapmak istediklerini dile getirdi.

image-944.jpeg

Programa katılan Öğrenci Meclisi İl Başkanlarıyla tek tek tanışan Başkan Türüt, kendileriyle tanışmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, çalışmalarında her zaman yardımcı olmak istediğini dile getirdi. Türüt “ Çalışmalarınızda bazı sıkıntılarla karşılaşılıyordur. Ama ilk olanların yaptıkları hem hak nezdinde hem de kul  nezdinde hiçbir zaman unutulmaz. Şimdi sizler buzkıran gemisi gibi biraz ilerlemekte güçlük çekiyor olabilirsiniz, şuan buzları kıra kıra ilerliyorsunuz, belki  biraz fazla zorluk çekeceksiniz ama yarın sizin arkanızdan gelen öğrenci meclisi içerisinde görev yapacak arkadaşlar, sizin buzları kırarak geçtiğiniz yoldan çok daha rahat başarıyla ilerleyecekler. Unutulmamalıdır ki huzurun nimetini yaşayanlar külfetini taşıyanlara saygı duymalıdır” dedi.

image-945.jpeg

Program, Gençlik ve Spor Hizmetleri Rize İl Müdürü Mustafa Çelik ile birlikte yapılan Gençlik Merkezi ziyaretiyle son buldu. Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt, Türkiye Öğrenci Meclisi İl Başkanlarına çalışmalarında başarılarılar dileyerek her zaman faaliyetlerini takip edeceğini dile getirdi.

image-946.jpeg