Başkan Türüt ve Eski Milletvekili Çırakoğlu “EVET” İçin Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Türüt ve Eski Milletvekili Çırakoğlu “EVET” İçin Ziyaretlerde Bulundu
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ve AK Parti Rize Eski Milletvekili Op. Dr. Lütfi Çırakoğlu, 16 Nisan halkoylaması öncesi Rize Devlet Hastanesi ve Sağlık Kompleksi ile Eminettin Mahallesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde, Devlet hastanesinde hastaları ziyaret eden Eski Milletvekili Çırakoğlu, geçmiş zamanlarda SSK hastanelerinin  geçirdiği sıkıntıları dile getirerek, AK Parti iktidarları döneminde sağlık alanında gerçekleştirilen yatırımlara değindi. Çırakoğlu, 16 Nisan’da güçlü bir Evet’le Rize’den dünyaya gereken mesajı vermemiz gerektiğini belirtti.

Merkez İlçe Başkanı Sadettin Türüt ise 16 Nisan referandumunun önemine dikkat çekerek, “16 Nisan o kadar önemli ki, 16 Nisan iki yüzyıldır susturulmaya, bastırılmaya, kandırılmaya çalışılan bir ümmetin uyanışıdır. Biz 16 Nisan’da hiçbir şeyi bitirmiyoruz. 16 Nisan bir şeyin sonudur demiyoruz. 16 Nisan en son şu on beş senedir Ak Parti teşkilatlarıyla siz vatandaşların kucaklaşarak, yürüdüğü en son kertede ahir zamanın ahirinde  şu on beş senelik çileli yolculuğun en sonunda bir kapıyı açacağı ve o açılan kapıdan kutlu çok başka bir menzile gideceği tarihin ancak başlangıcı olabilir” dedi.

baskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(2).jpgbaskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(1).jpgbaskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(5).jpgbaskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(6).jpg

baskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(3).jpgbaskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(4).jpgbaskan-turut-ve-eski-milletvekili-cirakoglu-“evet”-icin-ziyaretlerde-bulundu-(7).jpg