Başkan ve Yardımcısına Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor

Başkan ve Yardımcısına Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor
Rize'de Şehit Yakınları ve Tümsiad Şubesi Yönetimi Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ile Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba'ya tebrik ziyaretinde bulundu.

Rize Belediyesinde Başkanlık görevi değişikliğinin ardından göreve gelen yeni Belediye Başkanı  Prof. Dr. Reşat Kasap’a halkın yoğun ilgisinin yanı sıra, Sivil Toplum Kuruluşlarının ziyaretleri de sürüyor.

Tüm Sanayici İş adamları Derneği Yönetim kurulu (TÜMSİAD) Başkanı Abdulbaki Fil ve yönetim kurulu üyeleri ile Şehit Aileleri Dernek Başkanı Kemal Aksu ve yönetim kurulu Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı, makamında ziyaret ettiler.

sehit-yakinlari-ve-tumsiad-dan-rize-belediyesine-ziyaret-6.jpg

Kentin sosyo ekonomik canlılığı için sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Başkan Kasap, Rize'nin geliştirilmesi yönündeki görüş ve önerilerini dile getirdi. Kasap, Rize’nin önde gelen kuruluşlarından Şehit Aileleri Dernek Başkanı ve Şehit yakınları ile  tanıştı.

Başkan Kasap, Şehit Aileleri Derneği ve Tümsiad aracılığı ile tüm sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Makamda gerçekleştirilen ziyaret sonrası Tümsiad Yönetim Kurulu, İdari işler ve Personelden sorumlu Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba’yı  ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

sehit-yakinlari-ve-tumsiad-dan-rize-belediyesine-ziyaret-2.jpg

sehit-yakinlari-ve-tumsiad-dan-rize-belediyesine-ziyaret-3.jpg

sehit-yakinlari-ve-tumsiad-dan-rize-belediyesine-ziyaret-4.jpg

sehit-yakinlari-ve-tumsiad-dan-rize-belediyesine-ziyaret-5.jpg