"Baskı gittikçe artıyor"

"Baskı gittikçe artıyor"
Diyarbakırspor ile karşılaşacak Giresunspor'un Teknik Direktörü Bahri Kaya, ''Mücadeleci yapısı olan rakibimiz karşısında kazanan taraf olmak için çok iyi hazırlanmalıyız'' dedi.

Kaya, yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Diyarbakırspor müsabakasına mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Ligi bitirmelerine 7 hafta kaldığını ve bu süre içinde çıkacakları karşılaşmalarda puan kaybı yaşamak istemediklerini ifade eden Kaya, şöyle konuştu: ''Çok kolay gol pozisyonuna giren bir ekibiz. Ancak bu pozisyonları değerlendirmek konusunda sıkıntılar yaşıyoruz. Her girdiğimiz gol pozisyonu sonrası kalemizde sıkıntı yaşıyoruz. Zaman daraldıkça baskı da büyüyor. Buna mutlaka kazanmamız gereken Diyarbakırspor maçı gibi maçlarda eklenince bu tip sıkıntılar yaşamamız kaçınılmaz oluyor. Mücadeleci yapısı olan rakibimiz karşısında kazanan taraf olmak için çok iyi hazırlanmalıyız. Diyarbakırspor maçında tecrübeli futbolcularımıza güveniyoruz. Tüm ekip olarak bu maçı alacağımıza inanıyoruz.''