Batum Tüp Bebek Merkezi Açıldı

Batum Tüp Bebek Merkezi Açıldı
Batum Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezi, Batum Sarp Sınır kapısına 15 kilometre uzaklıkta Batum Gürcistan'da hizmete açıldı.

Rize'de Art-Ivf Klinik ve Birben Sağlık Hizmetleri adı altında 27 yıldır Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Dr. Doğanbey Birben ve Fazilet Birben, Batum Sarp Sınır kapısına 15 kilometre uzaklıkta Batum Gürcistan'da açtıkları Batumi Tüp Bebek Merkezi bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

batumi-tup-bebek-2.jpg

Açılışa Gürcistan'ın Acara Özerk Cumhuriyeti Başbakanı Levan Varshalomidze, Gürcistan-Acara Sağlık Bakanı Temur Gabaidze, Türkiye Batum Başkonsolosu Engin Arıkan, Kemalpaşa Belediye başkanı Yalçın Emiralioğlu, Hopa Ticaret Odası Başkanı Engin Koyuncu, Rize Artvin Tabipler odası başkanı Zelkif Akgül, Doğu Karadeniz Ekspres sahibi Seçkin Pirimoğlu, Öz-gür Çay Müdürü Metin Temizel, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

batumi-tup-bebek-merkezi-i.jpg

Kaçkar televizyonundan da canlı yayınlanan açılış törenine Gürcistan televizyon kanallarından da yoğun katılım yaşandı.

batum-tup-bebek.jpg

Açılışta konuşma yapan Batum Ivf Klinik Mesul Müdürü Dr. Doğanbey Birben, merkezi açma nedenlerinin insan hizmet olduğunu ve çocuk özlemi olan ailelerin çocuk özlemine son vererek, hiçbir ailenin çocuksuz kalmaması için mücadele edeceklerini belirtti.

fazilet-birben.20120407190621.jpgBirben, Türkiye'de aile şirketi olarak çalıştıklarını 2 olan şirketlerine, Gürcistan ile olan komşuluk ilişkilerinden yola çıkarak merkezi faaliyete geçirdiklerini Batum'la beraber şirketlerin sayısını 3'e çıkardıklarını, bu amaçlada komşuluk ilişkilerini geliştireceklerini söyledi. İki ülke insanlarını ayırt etmediğini ve aynı coğrafya insanı olduklarını belirten Birben, Kadın sağlığı ve gebe takibi konusunda yöre insanına hizmet verecek en iyi merkezi açmanın haklı gururunu yaşadıklarını, son teknoloji cihazları, bilimsel donanım ve hizmet kalitesi ile tüm insanlara en iyi hizmeti sağlamak için çalışacaklarını söyledi.

fazilet-birben-4.jpg

Dr. Fazilet Birben ise, Batum Tüp Bebek Merkezi'nin tamamen eşinin eseri olduğunu ve bu kadar güzel bir yere sahip olunduğu için mutlu olduğunu belirterek, çocuksuzluk özlemini kimseye çektirmeyeceklerini söyledi.

web tasarım

doganbey-birben.jpg

omer-akturk.jpg

batum.jpg

Açılış kurdelasını Acara Özerk Cumhuriyeti Başbakanı Levan Varshalomidze, Acara Sağlık Bakanı Temur Gabaidze, Türkiye Batum Başkonsolosu Engin Arıkan, Batum ıvf Klinik Mesul Müdürü Dr. Doğanbey Birben birlikte kesti.

batum-tup-merkezi-fd.jpg

Açılışın ardından protokol heyeti merkezi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

bat.jpg

acara.jpg

batum-tup-bekek-merkezi.jpg

fazilet-birben-2.jpg

genesvare.jpg

dd.20120407195316.jpg

İrtibat Telefonları: 0533 357 68 08

+90 850 302 53 06

+995 555 761 175

+995 422 29 41 63