Bayanlar Rizede 'Siham'la Güzelleşecek

Bayanlar Rizede 'Siham'la Güzelleşecek
Siham Güzellik Evi, Rize'de hizmete açıldı...

Rize'de bayanlara yönelik hizmet verecek olan Siham Güzellik Evi Atatürk Caddesi'nde hizmete açıldı.

Siham Delihasan tarafından ilimize kazandırılan Siham Güzellik Evi'nin açılış törenine katılan ve açılış kurdelasını kesen Ak Parti Rize İl Kadın Kolları Başkanı Nuran Alim yaptığı konuşmada, Rize'de bayanların ticarette etkin rol almak istemelerinin ilimiz ekonomisi için sevindirici bir gelişme olduğunu kaydederek "Genç yaşındaki cesaretinden dolayı Siham Hanımı kutluyor, bu işletmenin kendisine ve ilimize hayırlı olmasını ve şahsına bol kazançlar diliyorum." dedi.

siham-guzellik-evi-rizede-acildi-1.jpg

siham-guzellik-evi-rizede-acildi-2.jpg

siham-delihasan.jpgSiham Güzellik Evi'ni Rize'de bayanların hizmetine açan Siham Delihasan ise muhabrimize yaptığı açıklamada, "Siham Güzellik Evi Rize'de sadece bayanlara yönelik hizmet verecektir. Kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla Rize'de bayanlarla buluşturmak istedik. Güzellik Salonumuzda gelin saçı saç bakım, Brazilian Keratin, cilt bakımı gibi verilecek hizmetlerin yanında Rize'de bayanlara yönelik olmayan masaj ve dövme hizmeti de verilecektir. Açılışımızda aramızda bulunan İl Kadın Kolları Başkanımız Nuran Alim başta olmak üzere bizleri bu günde yalnız bırakmayan tüm dostlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Delihasan, Atatürk Caddesi üzerinde Adidas Mağazası karşısındaki işhanının 3. katında açılışını gerçekleştirdikleri Siham Güzellik Evi'nde bayanlara yönelik hizmet verecekleri gelin saçı saç bakım, Brazilian Keratin, cilt bakımı, masaj ve dövme hizmetinin yanında  fön, maşa, röfle, epilasyon, manikür, kirpik ekleme, kaş şekillendirme  gibi hizmetleri  ve daha birçok hizmet dalları olduğunu açıkladı.

siham-guzellik-evi-rizede-acildi-3.jpg

siham-guzellik-evi-rizede-acildi-4.jpg

siham-guzellik-evi-rizede-acildi-5.jpg