Bayraktar: Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı

Bayraktar: Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayını Açıkladı
Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayını açıkladı.

Ak Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Rize’de katıldığı partisinin mayıs ayı il danışma meclis toplantısında, Cumhurbaşkanlığının Dünyaya örnek bir lider olan Başbakan Erdoğan’ın hakkı olduğunu ifade ederek, Başbakan Erdoğan’ın Ak Parti’nin Cumhurbaşkanı Adayı olacağını şu sözlerle açıkladı: Cumhurbaşkanın kim olacağı belli ama son anda bu da değişebilir. Sayın başbakanımız ülkeyi 12 yıl başarıyla temsil etti. Dünyaya örnek bir lider olduğunu gösterdi. Bu kadar yorulan ve bu kadar başarılı olan bir başbakan ilk defa milletin oyuyla seçilecek yarı başkan niyetindeki cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olması hakkı değil mi? Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı seçildiğinde de durmayacak. Başbakanımızın dinlenmesi lazım. Ama dinlenmek uyumakla olmaz.  Dinlenmek mod değiştirmekle olur. Daha zevk alacağınızı ikinci bir görev değişikliğiyle olur. Yeni bir heyecanla, yeni bir anlayışla olur.

nusret-bayraktar.20140531223829.jpg

İsmail Kahraman Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Bayraktar'ın yanısıra Ak Parti Rize İl Başkanı Hikmet Ayar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, il Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı, il yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri,  İlçe belediye başkanları, AK Parti İlçe başkanları ve yönetimleri, İl genel meclis üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

ak-parti-mayis-ayi-il-danisma-meclisi-toplantisi--(6).jpg

Toplantı, Milletvekili Nusret Bayraktar, İl Başkanı Hikmet Ayar, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap ve İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Avcı'nın katılımcıların sorularını cevaplamasıyla sona erdi.

ak-parti-mayis-ayi-il-danisma-meclisi-toplantisi--(2).jpg