BBP Rize İl Başkan Yardımcısı Saruhan: Taşeron İşçilerin Kadro Hakları Nerede?

BBP Rize İl Başkan Yardımcısı Saruhan: Taşeron İşçilerin Kadro Hakları Nerede?
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkan Yardımcısı Nejmi Saruhan, taşeron işçilerin kadro hakları ile ilgili siyasilerin sessizliklerinin sürmesine tepki gösterdi.

BBP Rize İl Başkan Yardımcısı Nejmi Saruhan, ülkemizin 2023 hedef ve vizyonu kapsamında taşeron işçilerin kadro haklarının verilmesi gerektiğini belirterek şunları kaydetti: “Emekçi kardeşlerimizin beklediği asgari ücret belli oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza güzel artışı için teşekkür ediyoruz. Yıllardır 12 ay çalışmamıza rağmen, bir türlü kadro hakları verilmeyen taşeron işçi kardeşlerimiz için Sayın Bakanımızın açıklamaları ile umutlandığımız taşeron işçimizin kadro hakları ile ilgili siyasilerimizin sessizlikleri sürüyor. Biz karayolları çalışanları olarak 12 ay boyunca gece gündüz, karda, buzda, fırtınada her türlü hava şartları altında yol, bakım, temizlik, asfalt ve can güvenliği noktasında devletimize ve aziz milletimize devamlı hizmet veren emekçileriz. Kadrolu personelle aynı işi yapmaktayız. Ama ne yazık ki hakkımız olan kadroyu bir türlü söz vermelerine rağmen alamadık. Sesimizi duyurmaya çalıştık ne hikmetse kulaklar sağır, gözler kör, bizi ne duyan var ne de gören. Cumhuriyetimizin 100. yılına gireceğimiz şu günlerde ülkemizin 2023 hedef ve vizyonu kapsamında artık bu taşeron işçilerimizin kadro haklarını verelim. Bu emektar işçi kardeşlerimizi sevindirelim.”

buyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-baskan-yardimcisi-nejmi-saruhan-taseron-iscilerin-kadro-haklari-ile-ilgili-siyasilerin-sessizliklerinin-surmesine-tepki-gosterdi-1.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-rize-il-baskan-yardimcisi-nejmi-saruhan-taseron-iscilerin-kadro-haklari-ile-ilgili-siyasilerin-sessizliklerinin-surmesine-tepki-gosterdi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum