BBP Rize Merkez İlçe Türkiye 1.'si Oldu

BBP Rize Merkez İlçe Türkiye 1.'si Oldu
Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi tarafından, Türkiye genelinde  nüfusa oranla üyesini en fazla artıran ilk beş ilçe arasında Rize Merkez İlçe  teşkilatı 1. oldu. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici  ilçe başkanı Abdulkadir Usta'yı plaketle ödüllendirdi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Rize Merkez İlçe  teşkilatının üye kayıtlarında nüfus oranlamasıyla elde ettiği birincilik dolayısıyla, "2021 yılında gerçekleştirdiğimiz üye kayıt kampanyasında göstermiş olduğu başarıdan dolayı size ve merkez ilçe teşkilat mensuplarına teşekkür eder,  başarılı çalışmalarının devamını dilerim” şeklinde konuşarak BBP Rize Merkez ilçe Başkanı Abdulkadir Usta’yı tebrik etti.

BBP Rize Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Usta, teşkilatlarının 4 ay önce kurulduğunu belirterek, “Dört ayda Rize merkezde bin üye yaptık. Sayın Cumhurbaşkanımızın ilinde 4 aylık kısa sürede bu başarıyı yakalamamızda başta il başkanımız Ensar Özçelik, il ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ve bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Rizeli Hemşerilerimizin büyük katkısı ile gerçekleşti. Şahsım ve teşkilatımız adına emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum." dedi.

Merkez İlçe Başkanı Usta, ayrıca, "Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizgisinde, bu azîz milletimize olan sevdamızla, azimle ve kararlılıkla çalışmalarımıza Rize'miz ve ülkemiz için devam edeceğiz. Her daim halkımızın sesi olup, Devletimize uzanan eli ayağı gözü kulağı olacağız"  diye konuştu.

abdulkadir-usta-mustafa-destici.jpg