BBP Rize’de Adaylarını Tanıttı. Özçelik İddialı Konuştu: BBP Rize'den İlk Kez Meclise Milletvekili Gönderecek

BBP Rize’de Adaylarını Tanıttı. Özçelik İddialı Konuştu: BBP Rize'den İlk Kez Meclise Milletvekili Gönderecek
Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize’de milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi. Rize Milletvekili 1. sıra Adayı Ensar Özçelik, Rize’den tarihinde ilk kez Büyük Birlik Partisi’nin meclise milletvekili göndereceğine inandıklarını söyledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl Başkanlığı tarafından milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenlendi.

İl Başkanlığı binasında düzenlenen toplantıya, 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi Rize Milletvekili Adayları Ensar Özçelik, Ahmet Kır ve Nejla Kurtuluş’un yanı sıra Derepazarı Belediye Başkanı Selim Metin, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karali, Alperen Ocakları Rize Şube Başkanı Ulaş Sarıahmetoğlu, ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Milletvekili adaylarının selamlama konuşması gerçekleştirdiği programda önceki dönem İl Başkanı ve Rize Milletvekili Adayı Ensar Özçelik, Rize’den tarihinde ilk sefer Büyük Birlik Partisi’nin meclise milletvekili göndereceğine inandıklarını kaydetti. Özçelik, Büyük Partisi Rize Milletvekilinin sadece Büyük birlik Partisinin vekili olmayacağını bütün siyasi partilerin vekili olacağını belirterek, “Bugün bir kez daha gördük ki Rizemiz’de Büyük Birlik Partisi birbirinden kıymetli güller açmaya devam ediyor ve devam edecektir. Allah’ın izniyle almış olduğum bu görevi en güzel şekilde, layıkıyla temsil edeceğimi, hiçbir siyasi parti ayırmalsızın her ne olursa olsun Allah’ın rızasına uygun olan her ne iş olursa olsun hepsine eşit davranacağımı buradan ifade etmek istiyorum. Burada inşallah Allah’ın izniyle Rize’nin Büyük Birlik Partisi sadece vekili değil bütün siyasi partilerin vekili seçileceğini buradan ifade etmek istiyorum. Bugün çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, uzun ve zor bir yolda olduğumuzu biz de biliyoruz ama bu zorlukları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da hep beraber başaracağımızın da bilinci içerisindeyim. Bu seferberlikte emeği geçen bütün dava kardeşlerime, dışarıdan destek sağlayan genç kardeşlerime hepsine şahsım ve teşkilatım adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu başarı sadece şahsımın başarısı değil değerli arkadaşlarım. Biz bir karar aldık. Bu davayı temsil etmeye hazır olduğumuz zaman dedim arkadaşlar biz ayrı olamayacağımız hiçbir kardeşimizi yönetime almayacağız. Belki burada eksiğimiz de olmuş olabilir. Bazı kardeşlerimize de ulaşamayabiliriz. Yalnız her kim olursa olsun bize bir kardeşimiz dışarda bize gönlü yakın duyduğumuz zaman mutlaka kendisini ziyaret ettik. Bizden önce bu görevde bulunan bütün il başkanlarına, ilçe başkanlarına bilhassa Hızır Dil abimize kendisi bu dünyadan göç etti, kendisine Allah'tan rahmet diliyorum ve emeği geçen bütün ilçe başkanlarına ve il başkanlarına, bizden önce olan kardeşlerime, başkanlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum Allah razı olsun” diye konuştu.

Özçelik, Büyük Birlik Partisi’nin tarihinde ilk kez Rize’den milletvekili çıkaracağına kalben inandığını ifade ederek şöyle konuştu: “Unutmayalım ki biz seferden sorumluyuz zaferden değil. Zafer yalnız Allah'a aittir. Ne dedi o güzel şair; ‘Tohum saç, bitmezse toprak utansın! Hedefe varmayan mızrak utansın! Hey gidi küheylân, koşmana bak sen! Çatlarsan, doğuran kısrak utansın!’. Ben böyle bir güzel bir topluluğun içerisinde bulunduğumdan dolayı ve Rize’de birbirinden kıymetli hem ilçe başkanlarım, hem belediye başkanım, hem hanım kardeşlerim, genç kardeşlerim bizim aday olmamız için elinden geldikleri kadar bizlere baskı yaptılar. Değerli arkadaşlar ama bu görev zor bir görev. Ama elimi değil inanın ki bedenimi taşın altına koydum bunu da bilmenizi istiyorum. Bugün burada olduğu gibi yarın Allah nasip ederse şu Rize'de milletvekili nasıl oluyor diye inşallah bunun tarihini yazacağız. Öyle tepeden bakan başkan değil, vekil değil, halkın derdiyle dertlenen, hangi siyasi partiden olursa olsun buna bir sıkıntısı varsa inanın ki bir kardeşim gibi dinleyeceğim, elimden geldiği kadar ne gerekiyorsa yapacağım. Dün bir çay ocağında oturduğumuz gibi yarın vekil olduğumuz zamanda Allah nasip ederse gene buralara oturacağımın sözünü veriyorum. Eğer oturamayacaksam Allah bana böyle bir makamı bana nasip etmesin. Hem genel başkanımız, hem genel başkan yardımcılarımızın, hem de teşkilatlarımızın vermiş olduğu destekten dolayı bilhassa birinci sırada milletvekili adayı olabilmemiz için mücadele eden isimsiz kahramanlar, isimler hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. Eğer burada görüyoruz ki bu akşam büyük bir çalışma da yapmadık yönetimin içerisinde dedik ki en azından bir açıklamada bulunalım. Bu konuda gecenin bu saatinde Büyük Birlik Partisi'ne bu kadar bir katılım sağladığınızdan dolayı şahsım ve teşkilatım adına da bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.

Şundan da çok mutluyuz Cenabı Allah işimizi gün geçtikçe kalbimize göre kolaylaştırıyor. Bunu hepimiz birlikte de yaşıyoruz ama her ne olursa olsun hiçbir zaman çalışmamızdan, gayretimizden taviz vermeyeceğiz. Bu işi de hep birlikte sizinle birlikte başaracağız Allahın izniyle. Şimdiden hem vekil kardeşlerime gösterecekleri sahada çalışmalardan dolayı ve yönetimime ve bütün katılan buradaki misafir kardeşlerime, dava arkadaşlarıma, belediye başkanıma, ilçe başkanlarıma başarılar diliyorum. Rabbim utandırmasın inşallah. Rize'den tarihinde ilk sefer Büyük Birlik Partisi meclise vekil gönderecektir diye bütün kalbimle inanıyorum .Buradan da hepinize tekrar bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Gecemiz hayırlı olsun. Çıktığımız bu yolda Rabbim ayaklarımızı sabit kılsın”.

bbp-rizede-adaylarini-tanitti-002.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-2.jpg

ensar-ozcelik-buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-14-001.jpg

photo-2023-04-10-21-13-45.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-17-002.jpg

ensar-ozcelik-buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-12.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-9.jpg

ensar-ozcelik-buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-13-001.jpg

ensar-ozcelik-buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-17-001.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-15.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-5.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-8.jpg

ahmet-kir-buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-18.jpg

nejla-kurtulus-buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-16.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-14.jpg

buyuk-birlik-partisi-bbp-rizede-milletvekili-aday-tanitim-toplantisi-duzenledi-4.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum