BBP Yazıcıoğlu'nun İzinde

BBP Yazıcıoğlu'nun İzinde
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, partisinin Rize'nin Pazar ilçesindeki olağan genel kuruluna katıldı.

Pazar ilçesinde Pazar İlçe Kongresinde konuşan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu, BBP'nin Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden gitmeye devam ettiğini söyledi. Gündoğdu, Anayasa değişikliği paketine ilişkin ''Yeni taslak, tüm eksiklerine rağmen, millet için daha hayırlı olduğundan, BBP tarafından olumlu karşılanıyor'' dedi.

Rize'nin Pazar ilçesinde bir süre önce BBP'nin ilçe teşkilatının kurulmasının ardından partinin ilçedeki ilk olağan kongresi, Elif Düğün Salonu'nda gerçekleştirildi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada, partilerinin bir süre önce hayatını kaybeden genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun izinden gitmeye devam ettiğini söyledi.

Hükümetin Anayasa değişikliği paketine de değinen Gündoğdu, ''Asıl olan milletin menfaatidir. Bu anayasa, ihtilaller sonrası, ihtilalcilerın getirdiği anayasadır. Yeni taslak, tüm eksiklerine rağmen, millet için daha hayırlı olduğundan, BBP tarafından olumlu karşılanıyor'' dedi.

Partinin Rize İl Başkanı Nusret Kaya da Rize'de partilerinin hızla yükselişe geçtiğini ve ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamak üzere olduklarını belirterek, ''Kongreler, siyasi partilerin düğünleridir. 1993'ten beri Rize'de BBP olarak varız'' dedi.

Konuşmalar sonrası yapılan oylamada, tek listeyle seçime giren ve 28 delegenin tamamının oyunu alan Muhittin Ayrılmış, partisinin Pazar İlçe Başkanı oldu.

Kongreye, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve partililer ile vatandaşlar katıldı.