BBP'de Kalkandere İlçe Başkanlığına Torlak Atandı

BBP'de Kalkandere İlçe Başkanlığına Torlak Atandı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Kalkandere İlçe Başkanlığına Mikail Torlak atandı.

Rize’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi (BBP), Merkez, Derepazarı, İyidere, Güneysu, Çayeli ve Fındıklı ilçelerinin ardından Kalkandere ilçesinde de teşkilatlanıyor. Kalkandere İlçe Başkanlığına atanan Mikail Torlak’a yetki belgesi İl Başkanı Ensar Özçelik tarafından verildi.

BBP Rize İl Başkanlığında düzenlenen programda İl Başkanı Özçelik, İlçe başkanlığına atanan Torlak’ı tebrik ederek başarılar dileyerek, “Çalışmalarının Kalkandere’ye ve Rize'ye hayırlar getirmesini temenni ederiz.” dedi.

buyuk-birlik-partisi-bbp-kalkandere-ilce-baskanligina-mikail-torlak-atandi-1.jpgbuyuk-birlik-partisi-bbp-kalkandere-ilce-baskanligina-mikail-torlak-atandi-2.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
6 Yorum