BBP'den Rize İl Başkanına Veto!

BBP'den Rize İl Başkanına Veto!
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, BBP Rize İl Başkanı'nın Kılıçdaroğlu'na yönelik açıklamalarının BBP'yi bağlamayacağını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Büyük Birlik Partisi (BBP) Rize İl ve İlçe Başkanlarının, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan üzerinden kadınlara hakaret ettiği gerekçesi ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında suç duyurusunda bulunmaları ile Rize İl Başkanı Nusret Kaya'nın basın açıklamasının BBP'yi bağlamayacağını ifade ederek Rize İl Başkanı sıfatıyla Nusret Kaya'nın yaptığı açıklamaların BBP tarafından doğru bulunmadığını söyledi.

Kaya'nın 'suç duyurusu' ile yaptığı davranış ve açıklamaların sadece kendisini bağladığını ifade eden Bozok, “Kendisi şu anda zaten münfesih durumdadır. BBP Rize İl Teşkilatı ve camiasını bağlamaz. Konuyla ilgili teftiş kurulu görevlendirilmiş olup; teftiş raporundan sonra partimiz Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) bir değerlendirme yapacak ve konuyu basın aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacaktır” dedi.

İLGİLİ HABERİMİZ

Bbp’den Kılıçdaroğlu’na Suç Duyurusu